Sivut

2.10.2015

365 KUVAA - SYYSKUUN LOPPU

Moikka! Nyt kun kuukausi vaihtui, ajattelin tulla heittämään tänne vielä nää viimeiset haastekuvat syyskuun puolelta. Tähän asti on ollut vielä aika helppoa sekä kuvata että keksiä aiheita, mutta saa nähdä miten tälle haasteelle käy nyt kun illat on alkaneet taas pimentyä oikein kunnolla... Pidemmittä puheitta, mennään kuviin! :)


Day 84 ja sumuinen syyspäivä, joita on viime aikoina riittänyt. Mun mielestä sumuisissa aamuissa ja sumussa yleensäkin on silti sellaista kivaa tunnelmallisuutta ja näyttäähän se myös kivalta kuvissa.


Oon nyt ollut taas ihan fiiliksissä kun Vain elämää alkoi taas! Se on varmaan yks ainoita sarjoja, joita oon seurannut reaaliajassa joka jakson ja kauden. Ihanaa seurattavaa varsinkin tälläiselle musiikkia rakastavalle tyypille :)


Pakkohan se abihupparikin nyt oli kuvata kun ne vihdoin tuli tässä pari kolme viikkoa sitten. Myönnän että oon käyttänyt tätä aika ahkerasti nyt koeviikolla ja vapaapäivinä, mut toi on vaan niin mukava ja lämmin ettei mun kaltainen vilukissa voi vastustaa...


Alkuviikosta eräänä iltana sai kyllä ihailla niin upeeta auringonlaskua, etten ehkä kestä! Pakko oli saada noin upeet värit tallennettua siis kuvaankin.


Syyskuun viimeisen päivän kuvaksi päätyi tää ihanan syksyisen värinen vaahtera. Vaikken oo oikein ikinä tykännyt syksystä, niin täytyy sanoa että nää ruskan värit on ainakin upeita ja siten multa löytyy ainakin yksi positiivinenkin mielipide tästäkin vuodenajasta!

Ihanaa viikonloppua kaikille! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }