Sivut

31.10.2015

MITEN 365 KUVAA ETENEE NYT, KUN ILLAT PIMENEE?

Mooi! Täähän alkaa menee ihan hurjaksi, kun ehdin jo kolmatta päivää putkeen postailemaan, mutta ei se mitään, annetaan hyvän draivin jatkua niin kauan kuin se on jatkuakseen. Tän päivän aiheena onkin vähän sellainen joka bloggaajan ongelma, eli miten saada kuvailtua tähänkin aikaan vuodesta kun suurin osa valoisasta ajasta ollaan koulussa/töissä. Päätin yhdistää tähän lokakuun viimeiset haastekuvat, joten pääsette näkemään niitäkin tässä samalla.


Jollei päivänvalon aikaan ehdi kuvaamaan, niin aina voi hyödyntää vaikka jäähallin kirkkaita valoja :D Tää kuva on syyslomalta ja se oikea varsin itsestäänselväkin vinkki kakkonen, joka tähän sisältyy on viikonloppujen, lomien ja muiden vapaapäivien hyödyntäminen.


Vaikka aurinko ois jo laskemassa, vielä on pikku hetki aikaa hyödyntää luonnonvaloa... Tai vaihtoehtoisesti mennä kuvaamaan itse upeutta, eli auringonlaskua!


Kuvan mustavalkoiseksi muuttaminen tai muu muokkaaminen saattaa pelastaa sisällä keltaisessa valossa otetut kuvat...


Hyödynnä aamut, jolloin menet myöhemmin kouluun/töihin tai mahdolliset tauot sekä hyppytunnit. Näin saat hyödynnettyä tehokkaasti luonnonvaloa.


Viimeinen keino on tyytyä juoksemaan heti viimeisen tunnin tai töiden loppumisen jälkeen pihalle ja raahaamaan kameraa mukana koko päivän tätä hetkeä varten...

Mitä tykkäsitte kuvista ja löytyykö muita, jotka samaistuu näihin valonpuuteongelmiin? : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }