Sivut

17.10.2015

365 KUVAA - LOKAKUUN ENSIMMÄISET VIIKOT

Moii! Täällä kirjoittelee tyytyväinen tyttö. Syysloma alkoi eilen iltapäivällä zumballa ja eipä ois kyllä paljon parempaa alkua loma voinut saada. Suunnitelmissa lomalla on kaikkea kivaa, esim. Helsingin reissu Oonan kanssa. Oon silti varannut kokonaisia päiviä vain rentoilullekin, sillä sitä oon kaivannut viimeiset pari viikkoa. Täysin kouluhommilta vapaa loma ei tästäkään tule, mutta nää mitä tässä "joutuu" tekemään on silti ihan ok kivoja juttuja, eli esimerkiks äikän kirjan lukemista :) Ei kovin paha... Nyt kuitenkin asiaan, eli lokakuun alkupuoliskon haastekuviin!


Toinen lokakuuta eli day 92 piti sisällään mm. lenkkeilyä peltomaisemissa. Otin siskosta muutamia kuvia tuolla kun sillä on noin ihanan pirteän väriset ulkovaatteet.


Ja lisää peltoa... Tässä kuvassa viehätti mua erityisesti kivat värit ja syksyinen tunnelma.


Sen kuuluisan aluetutkimuksen tekoa ties kuinka monetta iltaa peräkkäin... En tiiä oonko vähän outo, mutta tietyllä tapaa tykkään tuollaisista tehtävistä kun saa etsiä tietoa jostain suht kiinnostavasta aiheesta. Vaikka myönnettäköön että kyllä tossa aika työ oli.


Viime aikoina oon taas tykästynyt hedelmäsalaattiin. Niin hyvää, helppoa ja terveellistä ♥


Haasteen sadas kuva eli yksi rajapyykki taas saavutettu! Tuona päivänä kaivettiin pitkästä aikaa wii-pelit esiin ja oli kyllä vaihteeksi tosi hauskaa noiden parissa :)


Oon aina ajatellut ettei täällä Porissa oo pahemmin mitään kivoja rakennuksia, mutta tulipa toikin ennakkoluulo kumottua tässä vähän aikaa sitten...


Mun salikortti päätyi eilisen kuvaksi, sillä aloitin mun syysloman zumballa, niinkuin tuossa alussa taisinkin jo mainita.

Ihanaa viikoloppua ja rentouttavaa lomaa kaikille, jotka nyt sellaista pääsivät viettämään! : Jenny

2 kommenttia :

  1. Moikka! Mulla oli kans toi Maantiede 4 kurssi kakkosella. Mitä sait arvosanaksi sun tutkielmasta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Täytyy sanoa että se on kyllä kiva kurssi ja arvosanaksi sain niinkin hyvän kuin 10!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }