Sivut

30.12.2015

VUOSIKATSAUS 2015

Moikka! Se ois jälleen yksi vuosi takana, joten sehän tarkoittaa perinteistä vuosikatsausta! Tää postaus venyi ihan tuhottoman pitkäksi ja oon tehnytkin tätä melkein koko päivän, koska tässä välissä on tullut tehtyä ties mitä muuta, kuten katsottua Teemu Selänteen numeron jäädytys. Tällä erää en höpöttele muuta, vaan päästän teidät kurkkaamaan mun vuoteen 2015.

TAMMIKUU


6.1. täytin 18 vuotta. Joululoman loputtua aloitin autokoulun ja päivät venyivät sen ja täysinäisen lukujärjestyksen takia välillä todella pitkiksi. Piristystä pitkiin päiviin toivat kuitenkin muun muassa wanhojentanssitreenit ja toukokuuksi Sunrise Avenuen keikalle varatut liput. Tammikuun lopulla tuli myös vietettyä muutama päivä sängyn pohjalla sairastaen.

HELMIKUU


Helmikuun alku kului vielä sairastellessa, mutta onneksi tervehdyin sopivasti wanhojen lähestyessä. Viikot ennen tuota odotettua prinsessapäivää muuttuivat nopeasti päiviksi ja ennen kuin huomasinkaan, oltiin jo tanssilattialla. Ikimuistoisesta päivästä voi lukea lisää täältä ja täältä. Helmikuussa saatiin myös nauttia hiihtolomasta ja kauniista lumipeitteestä. Kuun lopussa pisteenä iin päälle lähdettiin Leville ja julkaisin ensimmäisen kysymyspostaukseni täällä blogin puolella.

MAALISKUU


Maaliskuun alussa vietettiin Levillä ihana lomaviikko laskettelun, hiihtämisen ja hyvän ruuan merkeissä. Siskon kanssa käytiin tsekkaamassa myös Levin Hullu Poro-areena, jossa oltiin Anna Abreun keikalla. Levipostaukset pääset lukemaan tästä ja tästä keikkakuvia katsomaan tästä. Muuten maaliskuu olikin sitten jälleen todella kiireinen, minkä huomaa kyllä postaustahdistakin...

HUHTIKUU


Huhtikuussa kevät saapui oikein kunnolla ja luonnon puhjetessa kukkaan blogikin tuntui virkoavan. Osasyynä tähän oli kuitenkin myös rennomman jakson alku heti huhtikuun alkupäivien koeviikon jälkeen. Blogissa tuli tehtyä niin eka liebster award kuin listattua sen hetken ilonaiheitakin. Loppukuu kuluikin jälleen kerran sairastaen.

TOUKOKUU
Toukokuun alkupuolella tuli kolmannen kerran melkein putkeen sairastettua, mutta tehtyä myös paljon muuta, kuten oltua koulun kautta Tampereella tutustumassa kaupungin opiskelumahdollisuuksiin, ilmoittauduttua syksyn yo-kirjoituksiin ja luettua sanakokeisiin, joita oli sairastelun vuoksi jäänyt hurja määrä rästiin. Lähestyvää kesää tuli suunniteltua ja fiilisteltyä paljon, mutta kuun ja oikeastaan koko vuoden ikimuistoisin juttu oli kuitenkin 16.5. ollut Sunrise Avenuen keikka, josta voit lukea lisää täältä.

KESÄKUU


Kesäkuun alussa aloitin työt ensimmäisessä kesätyöpaikassani ikinä ja sain vihdoin ajokortin. Blogiin tuli kirjoiteltua suhteellisen paljon ja postasin muun muassa vastaukset jo helmikuun lopulla kyseltyihin kysymyksiin täällä, ihmettelin pääkaupunkia ja sen tunnelmaa täällä sekä kirjoitin lastensairaalalle varoja keränneestä Live Aid-konsertista täällä. Kuun lopulla tuli käytyä vielä kirsikkana kakun päälle One Directionin konsertissa ja kieppumassa Särkänniemen laitteissa. 1D:n keikasta lisää täällä.

HEINÄKUU


Heinäkuun ekasta päivästä starttasi mun 365 photos challenge ja ylpeänä voin todeta, että se on jatkunut tähän päivään saakka yhdenkään kuvan jäämättä välistä. Lisää haasteesta voit lukea tästä ja sen etenemistä, sekä fiiliksiä matkan varrelta löytää 365 photos challenge-tägin alta. Heinäkuussa tapahtui myös paljon muuta; mun työt loppui, tuli käytyä jazz-kadulla ja kuunneltua siskon kanssa Jessie J:tä aidan ulkopuolelta, Oona oli meillä yötä ja luin kiihtyvällä tahdilla kirjoituksiin. Blogissa pääsivät ääneen niin Oona täällä kuin mun sisko Anni täällä. Heinäkuussa saatiin vihdoin myös vähän lämpimiä ja kesäisiä säitä ja niiden mukana myös kesän ensimmäinen ukonilma.

ELOKUU


Elokuussa koulujen alku ja kirjoitukset alkoivat lähentyä uhkaavaa vauhtia ja sen vuoksi päätinkin loppukuusta ennen kirjoituksia pitää taukoa blogista useamman viikon. Ennen taukoa ehdin kuitenkin kirjoitella muun muassa kuvahaasteen etenemisestä täällä, reposaareen tehdystä pikku reissusta täällä ja kirjoittaa suuren suosion saavuttaneen postauksen opiskeluvinkeistä. Elokuussa aloin myös toden teolla haaveilla uudesta kamerasta ja loin pitkän harkinnan jälkeen itselleni instagramtilin.

SYYSKUU


Syyskuun puolivälissä taukoni oli ohi samoin kuin kirjoitukset. Jaoin täällä esimerkiksi lemppari-instatilejäni ja kerroin jälleen 365 photos challengen edistymisestä. Lisäksi tuli jaettua mietteitä inspiraatiosta ja saippuakuplakuvia täällä sekä toteutettua toinen liebster award, jonka pääset kurkkaamaan tästä.

LOKAKUU


Lokakuussa mieli alkoi olla jo loman tarpeessa ja odotin syyslomaa kuin kuuta nousevaa. Lomalle oli suunnitteilla kaikkea kivaa, kuten reissu Helsinkiin Oonan kanssa. Blogissa tuli listattua positiivisia juttuja täällä ja olenko ainoa -juttuja täällä. Lokakuussa tuli myös kuvailtua runsaasti, sillä kauniit syyssäät jatkuivat lähes lokakuun loppuun saakka ja sateita tuli yllättävän vähän. Moments juhli kaksivuotispäiväänsä 25.10. ja perinteisen synttäripostauksen voit lukea tästä. Lokakuussa hommasin myös kymppikortin salille ja jo alkuvuodesta alkanut liikunnan lisääminen sai hyvää lisäboostia.

MARRASKUU
Marraskuun ensimmäisenä päivänä kävin katsomassa siskon kanssa Diandraa Puuvillassa. Marraskuu jatkui tosi hyvissä fiiliksissä verrattuna moniin vuosiin kunnes yo-tulokset syksyltä sai tietää ja niiden mukana iski pettynyt fiilis. Mieliala alkoi kuitenkin pikkuhiljaa taas nousta kun päätin meneväni syksyllä korottamaan biologiaa ja pimeiden iltojen piristykseksi aloin käydä taas zumbassa. Marraskuussa täällä blogin puolella tuli muun muassa kerrottua random faktoja täällä ja listattua kivoja juttuja täällä. Marraskuussa alkoi jälleen myös kirjoituksiin lukeminen.

JOULUKUU 


Joulukuussa lähestyvä joulu näkyi paljon täällä blogissakin, sillä ideoin erilaisia joulupostauksia ja kirjoittelinkin esimerkiksi joulukuun bucket listin, jouluisia faktoja itsestäni sekä 10 vinkkiä joulumielen saavuttamiseksi. Joulupostausten välissä aloitin kuitenkin myös uuden postaussarjan kortteja maailmalta, jossa esittelen saamiani postcrossing-kortteja. Joulukuussa oli myös mun viimeinen kunnon koeviikko, esiinnyin joulujuhlassa, juhlittiin mun kummisedän 50v.-juhlia, joissa esiinnyin myös ja lopulta alkoi joululoma. Joulut on nyt juhlittu ja vuosi 2015 käyty läpi, joten eiköhän se tarkoita, että nyt ollaan valmiita ottamaan vuosi 2016 vastaan ja katsomaan mitä sillä on annettavanaan!

Tää venyi nyt aika pitkäksi, mutta en halunnut jakaa tätä kahteenkaan osaan, joten toivottavasti joku jaksoi katsoa tän ihan loppuunkin asti... Nyt haluun kuitenkin toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta 2016, nähdään ensi vuoden puolella! : Jenny

2 kommenttia :

  1. Ihanan tarkasti olit kirjoittanut joka kuukaudesta! Sun vuosi vaikutti jotenkin ihanalta, sellaiselta mistä mäkin voisin pitää! Tosin lukion ja yo-kirjoitukset voisin jättää pois laskuista, sillä kyllä amis on se mun juttu :-D Kirjoitat tosi kivalla tyylillä, tekstiä on helppo lukea. Toivotaan, että 2016 vuosi toisi meille molemmille kivoja juttuja mukanaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla tällaista palautetta! <3 Ja viime vuosi oli kyllä huippu, jos jätetään noi yo-kirjoitukset ja sairastelut pois laskuista... Niin paljon kaikkea kivaa kuten noita keikkoja ja pikku reissuja :) Toivotaan todellakin että vuosi 2016 tuo mukanaan kivoja juttuja niin meille kuin muillekin, kiitos vielä kommentista! :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }