Sivut

11.2.2016

LUKULOMAN MY DAY

Moikka! Mä päätin jo kauan ennen lukuloman alkua, että sitten kun se on meneillään, teen jonkunlaisen my dayn ja tässä se nyt tulee: eilisen my day olkaa hyvät :)

8.15 Herään kellon soittoon, mutta väsyttää jostain syystä ihan älyttömästi ja laitan kellon herättämään uudelleen vartin päästä.

8.30 Väsyttää edelleen, mutta nousen kuitenkin ylös. Oon ottanut tavaksi lukulomallakin herätä ns. järkevään aikaan, koska melkein joka viikko tulee kuitenkin ainakin kerran käytyä koululla. Esim. tällä viikolla oli tiistaina matikan prelikoe ja perjantaina eli huomenna on tekstitaidon yo, jolla tää kirjoitusrumba pyörähtää käyntiin!

8.46 aamutoimet tehty ja nyt vuorossa hiukset

8.53 hiukset laitettu


8.59 Päätän kerrata saksan sanat Memrisesta heti näin aamulla. Oon ottanut tavoitteeksi opetella siellä tietyn määrän sanoja joka päivä saksan kirjoituksiin asti ja ainakin tähän mennessä toi on tuntunut hyvältä kikalta.

9.05 Tietokone käynnistyy oudon hitaasti, nyt vihdoin niiden sanojen kimppuun!


10.12 Sanat kerrattu, joten siirryn bloggerin puolelle lukemaan uusimpia postauksia.

10.24 Sammutan koneen ja alan hipsiä aamupalalle, ihan kamala nälkä jo...

10.30 Sisko pelästyttää mut oikein kunnolla tullessaan kotiin kokeesta, en osannut odottaa sitä vielä näin aikaisin...

10.39 vihdoin ruokaa (ja huom kuvassa ei oo kaikki)11.09 vähän ihonhoitoa

11.16 hampaiden pesu


11.23 Päätän käydä wilmassa katsomassa, jos sinne ois tullut jotain viestiä esim. prelin palautuksesta, mutta kuinkas ollakkaan päädyn wilman lisäksi käymään Facebookissa, Bloggerissa ja Instagramissa.

11.58 Miten tää puhelimen selailu aina venyy tälleen :D Nyt on hyvä hetki avata psykan kirjat, sillä yleensä just näihin aikoihin mun keskittyminen on huipussaan.


12.45 Kaks kappaletta luettu, pidän taukoa ennen muistiinpanojen tekoa.

12.51 Päädyn soittamaan pianoa, sillä haluan testata mun maanantaina saamia uusia biisejä ja harjoitella tota River flows in youta. Tavoite on saada nimittäin kyseinen kappale sujuvaksi tässä kevään aikana.


13.45 Palaan psykan kirjojen pariin ja alan tehdä muistiinpanoja.

14.48 Ajattelun kehitys on nyt paperilla, joten on hyvä hetki käydä syömässä vähän välipalaa.

15.10 Vaihdan vaatteet ja alan keräillä salikamoja kasaan. Musta lukulomalla yks parhaista jutuista on just tää että voi lähteä salillekin jo tähän aikaan. (aiemminkin vois mutta ennen tätä ei oo yleensä autoa)

15.26 Peitän pahimmat näppylät mun naamasta ja käyn vielä petaamassa petini, mikä jäi aamulla tekemättä ja on häirinny mua siitä lähtien...

15.45 Noniin, vihdoin lähdössä!


16.11 Salille! Matka kylläkin vähän venyi, koska lähdin ensin epähuomiossa väärään suuntaan ja jouduin palaamaan takaisin ja sit jouduin etsimään parkkipaikkaa hyvän tovin.

17.05 Treeni tehty ja täytyihän sitä nyt ottaa näistä mun urheiluvaatteista kuvaa kun vihdoin sain sellaiset hankittua. On kyllä ihan eri fiilis treenata kunnon treenivaatteilla kun jollain legginsseillä ja normi T-paidalla jotka liimautuu heti kiinni ihoon.


18.05 Jälleen kotona; vaatteet vaihdettu, kuulumiset äidin ja isän kanssa höpisty ja hetki ehditty hengähtää. Luen muutaman postauksen ja alan kirjoittaa tätä valmiiksi luonnoksiin.

18.20 Syömään ja just oikeaan aikaan, sillä mulla on treenin jäljiltä ihan sudennälkä!

18.53 Ruuan jäljiltä on melkein ähky, sillä jälkkäriksi oli vielä laskiaispullaa. Tähän väliin vielä pienet someselailut, sillä mulla on joku ihme pakkomielle aloittaa lukeminen aina tasalta, puolelta, varttia yli tai varttia vaille.

19.00 Jatkan psykan muistiinpanojen tekoa.


20.08 Tää kappale ei oikeesti tunnu loppuvan ikinä... Nyt on kuitenkin tauon aika.

20.30 Jatkan taas psykan parissa.

20.48 Nyt saunaan! En tiiä oikeesti melkein mitään parempaa kuin saunassa rentoutuminen pitkän päivän jälkeen (tai miksei lyhyenkin) Oon niin tyypillinen suomalainen tässä! Saunan jälkeen vaihdan yökkärin päälle.

21.31 Vielä vähän psykaa: haluan saada sen kappaleen käytyä loppuun vielä tänään, koska huomenna on äikän vuoro. Näissä muistiinpanoissa taitaa kestää niin kauan syystä että a) oon tosi tarkka niistä b) ne on melko pitkiä, vaikka kuinka yritän tiivistää ja lyhentää c) kun kirjoitan vaikka ajattelun kehityksestä, tutkin koko kirjan matkalta mitä siitä sanotaan ja joskus vähän muidenkin kirjojen puolelta.


22.31 Vihdoin ne psykan kappaleet käyty läpi, oon huipputyytyväinen saadessani vetää niiden yli ruksin mun lukusuunnitelmasta.

22.44 Päätän katsoa vielä jakson Game of Thronesia, joten 3.kauden eka jakso here we go!

23.35 Jakso loppuu. Meen vielä pesemään hampaat, lisään viimeiset kellonajat tähän postaukseen ja otan äikän kirjat huomiseksi esille.


23.46 Hyvää yötä!

Mitä tykkäsitte tästä postauksesta ja haluisitteko nähdä näitä jatkossa lisää? Mä tykkäsin ainakin itse toteuttaa tätä, joten ehkä näitä on luvassa tulevaisuudessakin... : Jenny

4 kommenttia :

 1. tosi kiva postaus ja ois hauska lukea jatkossa samanlaisia!:)

  http://katilahtinen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit, näitä siis jatkossa enemmän luvassa! :)

   Poista
 2. Kiva postaus, my dayta on aina kiva lueskella :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }