Sivut

19.2.2016

365 KUVAA - HELMIKUU TÄHÄN ASTI

Moikka! Täältä tulee perinteistä haastepostausta, mutta nyt vähän normaalia aiemmin, koska jään tässä pian tauolle (kirjoitusten vuoksi) ja halusin vielä sitä ennen ehtiä näyttämään, miten tää haaste on edennyt tässä kuussa. Pakko sanoa tosta tauosta silti sen verran, että se ei oo sellainen kuin luulette! Tiiän et oon huippuärsyttävä, mut tästä lisää vasta maanantaina :D Täältä tulee siis nytten 365 kuvaa -haasteen parhaita paloja helmikuulta!


Helmikuu alkoi sängyn pohjalla influenssa kourissa ja tää kuva onkin yhdeltä sairastelupäivältä. Sairastelin sen verran kauan etten halunnut pitää kokonaan taukoa yo-lukemisista niin lueskelin silloin tota vähän kevyempänä pitämääni mantsaa.


Helmikuuhun on mahtunut monta ihanan aurinkoista talvipäivää ja nyt lukulomalla oonkin mennyt aina ulos tällaisella säällä. Ihanaa kun ei tarvi tyytyä katselemaan auringonpaistetta neljän seinän sisältä niin kuin koulussa!


Day 220 ja meidän perheen variaatio perinteisistä laskiaispullista; eli korvataan kermavaahto mustikkarahkalla. Nää oli kyllä niin hyviä, että kelpais vaikka heti :P


Tää kuva kuvaa varmaan aika hyvin mun lukemista; nimittäin se vie oikeesti tilaa. Mä nimittäin levitän esimerkiks psykaa lukiessani ympärilleni varsinaisen luettavan kirjan lisäksi kirjoituspaperia, erilaisia monisteita, kansion joka sisältää jo tehtyjä muistiinpanoja ja tähän päälle vielä vähintään kertauskirjan...


Joku päivä kun kuvausaiheet tuntuivat olevan vähissä mun äiti ehdotteli kaikkia pikku koristeita mitä voisin kuvata ja tää oli yks niistä. Vaikka ite sanonkin niin musta tää kuva onnistu jotenkin tosi kivasti :)


Day 228 eli tiistai ja päivä ennen penkkareita, joten mistäpä muusta sen kuvan nyt ois ottanu kuin penkkarikarkeista...

Tällaisia haastekuvia on siis tullut räpsittyä helmikuun puolella, löytyikö jotain lempparia? : Jenny

PS. Tää tyty lähtee nyt Himokselle, joten rinteet kutsuu ekaa kertaa tänä talvena! Voipi olla, että sieltä tulee vielä päiviteltyä vähän fiiliksiä, mutta jos ei, niin tää jää sitten vikaksi postaukseksi ennen taukoa. Muistakaa silti tsekata maanantaina tää blogi, sillä silloin on ajastettuna postaus, jossa paljastuu yhtä sun toista, hihi! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }