Sivut

25.10.2016

MOMENTS 3 VUOTTA

Olin vielä tunti takaperin ihan siinä uskossa, että blogisynttärit ovat huomenna - mutta kuinkas kävikään kun avasin Bloggerin... Viime vuoden synttäripostausta lukiessani tajusin, että blogin kolmivuotissynttärit olivatkin tänään. Aloinkin sitten siltä seisomalta raapustella tätä postausta kasaan, sillä onhan tässä vielä aikaa kun yliopistollekin pitää mennä huomenna vasta kahdeksi. Tekisi mieli aloittaa päivittelemällä ajan kulumista, mutta vaikka ne viimeiset kolme vuotta ovat tuntuneetkin kuluneen ihan hujauksessa niin enemmän mua ihmetyttää se, että tästä blogista oikeasti muodostui se "mun juttu". Jos tarkemmin ajattelen, niin kyllähän mä oon aina tykännyt kirjoitella kaikenlaista ja valokuvauskin alkoi blogin perustamisen aikoihin yhä enemmän kiinnostaa eli taisi blogi loppujen lopuksi olla ihan luonnollinen jatke kuitenkin. Fakta on joka tapauksessa se, että Moments ei välttämättä koskaan olisi tullut perustetuksi ilman mun siskoa, joka koko idean heitti ilmoille.


Ylläoleva kuva on mun blogitaipaleen alusta ja musta se kuvaa aika hyvin tätä kuljettua matkaa. Mun blogi on näiden kolmen vuoden aikana kehittynyt pikku hiljaa enemmän mun näköiseksi ja samalla tekstistä on tullut sujuvampaa, valokuvaustaidot ovat kehittyneet ja olen oppinut paljon paljon muutakin. Kolmas blogivuosi on tuonut mukanaan myös rakkaan blogitiimin ja tänään mukaan astui ensimmäinen livenä tavattu blogikaveri ja blogitiimiläinen, Anniina! Blogin avulla musta on tullut itsevarmempi, luovempi ja uskaltaisimpa jopa väittää, että Moments on auttanut mua löytämään sen alan mitä haluan nyt ja tulevaisuudessa opiskella eli viestinnän & journalismin.


Mun blogilla ei ole satoja (tai edes sataa) lukijaa, joka postaukseen ei sada kommentteja, enkä ole koskaan tehnyt yhteistöitä. Mutta ei mikään noista olekaan mun päämäärä. Mulle riittää, että joitain kiinnostaa seurailla mun blogia ja katsella mun kuvia ja olen onnellinen jokaisesta kommentista, jonka saan. (poislukien tietenkin kaikenlaiset asiattomuudet) Olen kiitollinen siitä, että sain blogitiimin kasaan ja siitä, miten paljon iloa se on mulle tuottanut. Rakastan sitä, kun saan istua alas ja aloittaa uuden tekstin kirjoittamisen. Ja sitä kun pohdin; millaiset kuvat aiheeseen sopisivat, kuvaan ne ja lopulta ripottelen sopiviin kohtiin tekstin joukkoon.


Tämä on blogini 252. postaus, te olette lähettäneet ilokseni 289 kommenttia, Momentsia seuraa 40 ihmistä, kello on 23.05 ja blogini 55 minuuttia tasan kolmevuotias. Kiitos kaikille sinne ruutujen toisille puolille ja hyvää yötä tai huomenta - riippuen siitä, milloin postauksen luet! : Jenny

2 kommenttia :

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }