Sivut

31.10.2016

PIKKUSISKO KYLÄSSÄ

Moikka ja hyvää lokakuun viimeistä päivää kaikille! Mun sisko Anni oli kyläilemässä täällä mun luona keskiviikosta sunnuntaihin (hänellä oli viime viikko syyslomaa), joten Blogger pysyi nuo päivät aikalailla kiinni. Meillä ei ollut mitään sen ihmeellisempiä suunnitelmia, mutta päivät kyllä täyttyivät jos jonkinlaisesta tekemisestä; käytiin mm. vähän shoppailemassa, muutamaan otteeseen lenkillä, kokattiin, pelattiin korttia...



Alun perin tuolle ajalle luvattiin todella huonoa säätä ja hiukan ehdittiin jo surkutella sitä, jos saadaan istua neljän seinän sisällä vesisadetta paossa. Yllättäen useampana päivänä ei sitten satanutkaan juuri ollenkaan ja riemu oli suuri, kun päästiinkin lenkkeilemään ja kävelemään esimerkiksi kauppaan kastumatta läpimäriksi. Opin tuntemaan taas Tamperettakin hitusen paremmin kun lähdettiin Annin kanssa lenkkeilemään siihen vähiten tuntemaani suuntaan asunnoltamme katsoen. Täytyy sanoa, että tuo tuntemattomalle suunnalle lenkille lähteminen oli kyllä yksi parhaimmista päätöksistä vähään aikaan - nimittäin löydettiin ihan superkiva lenkkeilyreitti ja maisemat. Kävin tänäänkin lenkkeilemässä noissa samoissa maisemissa kuin viikonloppuna siskoni kanssa.



Meille ehti noiden vajaan viiden päivän aikana muodostua jo pikku traditiot, sillä pelattiin muun muassa joka ilta korttia, istuttiin tietyillä tuoleilla jne. Eilen illalla ja tänään onkin ollut tosi outoa olla täällä kahdestaan kämppiksen kanssa. Viikonloppunakin kieltämättä tuntui aika oudolta olla täällä Tampereella, kun aina ennen viikonloput on tullut vietettyä Porissa - mutta mikäs siinä, vaihtelu virkistää :) Musta tuntuu, että tällaiset piristävät jutut tuovat aina energiaa ainakin viikon eteenpäin, joten ehkäpä se on merkki siitä, että pitäisi järkätä jotain kivaa useamminkin.


Nyt mä kuulisin oikein mielelläni millainen just sun viikonloppu oli! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }