Sivut

4.11.2017

BT - KOLME TAPAA INNOSTUA MARRASKUUSTA

Kiirettä pitää edelleen, mutta löysinpä vain välin tämänkin postauksen raapustelulle. Marraskuu mielletään usein siksi masentavaksi kuukaudeksi, jolloin on pimeää, sataa liikaa ja uhkaa hukkua deadlineihin. Myönnän, ettei marraskuu ole munkaan lemppariaika vuodesta... Marraskuuinhoon vajoamisen sijaan päätimme blogitiimityttöjen kanssa jakaa kukin 3 tapaa, joilla niin me itse, kuin muutkin voitaisiin edes hiukkasen innostua tästä kuusta. Täältä siis tulee mun 3 tapaa innostua marraskuusta - tai  jos ei nyt innostua, niin ainakin tehdä tulevasta kuukaudesta vähäsen siedettävämpi!


1) POIKKEAMAT RUTIINEIHIN Marraskuussa juhlitaan usein pikkujouluja, mutta mikä estää tuomasta iloa synkkyyden keskelle vaikkapa leffa- tai tyttöjenillan muodossa? Myös ihan ne kaikista pienimmätkin poikkeamat tuttuihin kaavoihin voivat tuoda kaivattua virkistystä: valitse eri ryhmäliikuntatunti kuin yleensä, juttele sille vähän tuntemattomammalle tyypille, kokkaa jotain uutta, skippaa velvollisuudet joltakin illalta ja hemmottele itseäsi... Mitä vaan, mikä antaa positiivista energiaa!


2) ULKOILU Vaikka harmaus, koleus ja pimeys ei houkuttelekaan ehkä ulkoilmaan, raitis ilma ja liikunta piristää aina. Marraskuussa taivas myös värjäytyy auringon laskiessa monesti todella upeaksi, joten siinäkin on syy kaivautua vilttien alta ja lähteä pienelle happihyppelylle. Itselläni ja varmasti monella muullakin tulee myös päivän aikana vietettyä paljon aikaa istuen (tietokoneen äärellä), joten siltäkin kannalta tämä kohta on oikein varteenotettava vaihtoehto. Kun hengittelee syvään kirpsakkaa marraskuista ilmaa ja ihailee taivasta tai vaikkapa ensilunta, ei se marraskuu tunnukaan enää niin ikävältä.


3) VALOT Pimeys väsyttää ja masentaa, joten valoa tarvitaan. Kun aurinko piilottelee, on aika sytyttää kynttilät, lyhdyt ja valoketjut. Opiskelut ja muut velvollisuudetkin tuntuvat astetta mukavammilta tunnelmavalaistuksessa, puhumattakaan siitä miten kivalta moiset näyttävät kaiken pimeyden keskellä. 

Miten sä aiot taistella marraskuun pimeyttä vastaan? Täällä selviytymisreseptiin kuuluvat ainakin pari mielenkiintoista kurssia, ryhmäliikuntatunnit, kynttilänvalo ja mun elämän ekat pikkujoulut! Muista kurkata myös muiden tiimiläisten postaukset linkkien takaa: / Heli / Sini / Krista / 💜: Jenny

6 kommenttia :

 1. Marraskuuhun tarvitsee kyllä aina selviytymiskeinoja, yksi niistä on useana vuonna ollut keksiä jotain poikkeuksellisen kivaa tekemistä. Tänä vuonan se on #NaNoWriMo-kirjoitushanke.

  Reissusiskoni kanssa lähdetään myös risteilylle ja valmiista pöydästä nauttimaan Tukholman-laivalla.

  Ja harvinainen mutta ihana oli saada vähän palkatonta vapaata osasta silppuduuneja.

  Iloa ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kivojen juttujen keksiminen toimii kyllä marraskuuhun paremmin kuin hyvin! Myös risteily ja vapaat piristävät varmasti synkkyyden keskellä :) Iloa & jaksamista myös sulle ja kiitos kommentistasi <3

   Poista
 2. Kivat kuvat & kivanoloinen blogi muutenkin♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Me buukattiin marraskuun loppuun pieni matka Euroopan sisällä, jotta ois jotakin mitä odottaa innoissaan koko marraskuun. Liikunta ja päiväunet on myös tehny marraskuusta yllättävän pirteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka tai jokin muu kiva juttu mitä odottaa piristää kyllä varmasti :) Liikunta toimii kyllä kans -ainakin täällä! Kiva kun jätit kommenttia <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }