Sivut

6.1.2018

BT - KIRJE MINULLE VUODEN PÄÄHÄN

Blogitiimin kanssa päätettiin aloittaa vuosi kirjoittamalla kirjeet itsellemme vuoden päähän eli tammikuuhun 2019. En olekaan aiemmin toteuttanut mitään tällaista kirjejuttua, joten tätä tehdessä pääsi kokeilemaan uutta ja vähän jopa haastamaan itseään. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta asiaan, eli katsotaan, mitä mä halusin sanoa vuotta vanhemmalle itselleni.


Moikka mä, ja hyvää 22-vuotissyntymäpäivää!

Kun kirjoittelen tätä kirjettä itselleni, olen juuri hetki sitten pohtinut kesätyö- ja harjoitteluasioita. Toivonkin siis, että ensi tammikuussa ainakin kyseiset jutut olisi hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Ihanaa olisi myös, jos olisin vuoden aikana oppinut edes vähän paremmin aikatauluttamaan mun elämää ja jättämään myös rentoutumiselle aikaa ilman huonoa omaatuntoa. Haluaisin stressata vähemmän ja pitää elämäni osa-alueet paremmin tasapainossa.
  Moni asia on kuitenkin myös hyvin. Vuosi 2017 toi mulle paljon lisää sosiaalisia suhteita, sisältöä elämään, inspiraatiota ja uusia kokemuksia. Toivon, että vuoden päästä lukiessani tätä tekstiä voin muistella lämmöllä myös vuotta 2018. Siksi aionkin parhaani mukaan yrittää elää hetkessä, tarttua kiinnostaviin tilaisuuksiin ja olla murehtimatta liikaa. Ehkä kaikki selviää kuin selviääkin aikanaan.
  22-vuotias mä: toivottavasti olet selviytynyt kunnialla tämän vuoden projektista (tästä ens postauksessa lisää!) ja käynyt ahkerampaan tahtiin ryhmäliikuntatunneilla. Toivottavasti olet myös oppinut elämään hieman paremmin stressin kanssa ja toivottavasti olet pysähtynyt nauttimaan monista hetkistä tämän tekstin kirjoittamisen ja lukemisen välillä. Mutta ennen kaikkea: hyvä jos vuotta vanhempi minä antaa itselleen enemmän epäonnistumisia ja virheitä anteeksi.

terveisin: minä 21 vuotta (tai ollakseni rehellinen ei ihan vielä, vaan vasta tämän postauksen julkaisupäivänä)


Onko joku teistä joskus kirjoittanut kirjeen itselleen tulevaisuuteen tai menneisyyteen? Muistelisin, että oon blogeissa törmännyt ainakin postauksiin, joissa kirjoitellaan nuoremmalle itselle, joten jos sulta tällainen tai joku muu kirje löytyy - linkkaa se kommentteihin. 💜: Jenny

PS: kurkkaa myös muiden tyttöjen kirjeet: Krista / Heli / Sini / Anniina /

6 kommenttia :

 1. Mä en ole blogissa aiemmin kirjoittanut mitään kirjeitä, joten siksi tämä oli ihan loistava idea. :) Onnea projekteihin ja koulujuttuihin, kyllä ne tulee menemään hyvin! :) Vuoden päästä Jenny katsoo taaksepäin itseään ylpeästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon samaa mieltä sun kanssa, että tää oli tosi kiva idea! Itsekään en oo ennen mitään tällaista kirjettä kirjoitellut, niin oli hauska päästä kokeilemaan :) Kiitos vielä onnentoivotuksista, eiköhän noista kaikista jotenkin selvitä - pitää vaan yrittää parhaansa ja se sit riittää mihin riittää ;)

   Poista
 2. Ihana kirje <3 Hyvää ja onnellista vuotta 2018 :)

  VastaaPoista
 3. voi tosi ihana postaus, tällänen vois ehdottomasti olla mielenkiintoinen itsekin toteuttaa! tsemppiä sulle kaikkiin noihin tavoitteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon kivasta kommentista ja tsempeistä! Tätä oli kyllä mukava kirjoitella, joten suosittelen sullekin jos intoa vaan riittää :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }