Sivut

17.6.2018

365 KUVAA - TOUKOKUU

Kulunut viikko on ollut kirjaimellisesti työntäyteinen, sillä mä sain vihdoin töitä! Kesäkuukin on edennyt ihan yhtäkkiä jo puoliväliin, joten eiköhän ole korkea aika käydä läpi hieman toukokuun haastekuvia ;) Nyt kun maisemassa toistuvat lukuisat vihreän sävyt, aurinkoisia päiviä riittää, ja luonto on puhjennut kukkaan, valokuvausinnostus on taas noussut astetta korkeammalle tasolle. Valokuvausinnostuksen kasvua ei ehkä näistä toukokuun kuvista vielä niin huomaa, sillä alkukuu oli vielä aika kiireinen. Nytkin toki välillä on kiireistä, mutta on silti aivan erilaista kun huolenaiheena on vain kaksi kurssia kymmenen sijasta, ja työtkin alkavat jo sujua vähän enemmän rutiinilla + niitä on vain iltaisin.


Toukokuun ensimmäisenä lauantaina tuli käytyä pitkästä aikaa Kirjurinluodossa, ja tämä kuva onkin sieltä. Kirjuri on kyllä ihana paikka mihin vuodenaikaan tahansa!


Tää kuva on viimeiseltä opiskelukavereiden kanssa vietetyltä illalta ennen lomaa. Vietettiin pääsykoejatkoja muutamien (toivottavasti) tulevien fuksien kanssa, ja nautittiin vikasta haalareidenkäyttökerrasta ennen kesää. Tää kuva palauttaa hyvin vahvasti mun mieleen ne haikean onnelliset tunteet tuolta illalta/yöltä :`)


Pääsykoejatkojen jälkeisenä päivänä sainkin siskoni yövieraaksi ja vietettiin mukavat pari päivää kokkaillen, kierrellen Ratinan kauppoja, syöden "kesän" ekat irtojädet ja nauttien Pyynikinharjun maisemista. Kyseisen viikon perjantaina saimme vielä äidin seuraksemme, ja suuntasimme kolmistaan ensin syömään ja sitten Cheekin keikalle.


Tapahtumarikas pääsykoejatkoista ja opiskelukavereiden hyvästelystä alkanut viikko päättyi äitienpäivään. Keksin pari viikkoa ennen h-hetkeä ihan täydellisen lahjan, ja tuo muumimammakirja olikin äidille todella mieleinen! Sain pitkästä aikaa jopa aikaiseksi piirtää, ja lopputuloksesta tuli ihan kelvollinen taitoni huomioon ottaen...


Vietettiin toukokuussa yks ihana päivä Helin kanssa arboretumissa kierrellen ja höpötellen. Oli niin ihanaa päästä kunnolla vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan näistä superkauniista maisemista!


Edellisessä bt-postauksessa tulikin jo mainittua, että innostuin toukokuussa pyöräilystä. Pyöräiltyjä kilometrejä kertyikin kuun aikana ihan mukava määrä, kun useana päivänä pyöräilin siskoa vastaan hänen päästessään töistä, ja lisäksi tuli tehtyä muutama pidempi yli kymmenen kilometrin pyörälenkki.


Omenapuun kukat ovat yksiä kauneimmista kukista jos multa kysytään! Omenapuut kuuluvat myös joka kevään/kesän vakkarikuvauskohteisiin.


Ja lisää kukkia! Nämä tosin ovat kotipihan sijaan Hatanpään arboretumista, jossa tuli käytyä aiemmin mainitun visiitin lisäksi toisenkin kerran erään Särkänniemessä vietetyn aamupäivän jälkeen. Silloin seurana olivat yksi serkuistamme, siskoni ja hänen paras ystävänsä. Pidimme piknikin ja ihailimme kartanoa, puistoa ja alueen kukkaloistoa. Halusin ehdottomasti näyttää näille kolmelle mun lempparipaikan Tampereelta, ja kaikki ihastuivatkin arboretumiin. Voikohan siitä alueesta ees olla tykkäämättä?!

Mitäs tykkäilitte toukokuun kuvista, ja löytyikö joukosta jotain lempparia?

PS. Vielä on aikaa (keskiviikkoon asti) osallistua mun blogin ekaan arvontaan!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }