Sivut

2.6.2018

BT - VIIME AIKOJEN PARHAAT

Kesäkuun tiimipostausta pohtiessa mulla löi pää aivan tyhjää, kunnes Saijiksen blogia lukiessani huomioni kiinnittyi postaukseen Aurinkoisten kesäpäivien paras. Totesin kyseisen postauksen sopivan hyvin myös meidän blogitiimille, joten täältäpä tulee hieman viime aikojen, toisin sanoen siis toukokuun, parhaita juttuja!


tekeminen Pyöräily. Parin viime viikon aikana oon pyöräillyt tavallista enemmän. Pisin pyöräilyretki oli yli kahdenkymmenen kilometrin mittainen, ja se jos mikä nostatti onnistumisen tunteen. Kuvittelin, että tuollainen pidempi pyöräilymatka olisi joko hieman tylsä tai vaihtoehtoisesti liikaa mun kunnolle, mutta ilokseni huomasin fiilisten olevan täysin päinvastaiset!

tunne Pienistä asioista iloitseminen. Vaikka toukokuu ei oo mulla ollut sieltä parhaimmasta päästä, oon etsinyt hymyn aiheita ihan pienistäkin jutuista. Aurinkoinen sää, onnistunut kuva tai yksi saapunut viesti on riittänyt tekemään päivästä paremman. 

kauneusjuttu Kuorinnat. Oon viimeisten viikkojen aikana suunnannut entistä enemmän huomiota ihonhoitoon, jotta naama ja kroppa olisivat kuosissa tuleviin (siskoni) ylioppilasjuhliin. Vartalokuorinta pehmentää ihon ihanasti ja saa olon tuntumaan freesiltä, kasvokuorinta taas on ehdoton must-juttu mun rasvaiselle ja epäpuhtauksia keräävälle iholle. 


kohokohta Cheekin keikka ja siskoni yökyläily Tampereella. Vietettiin jo ennen tuota keikkaa kivat ja tekemisentäyteiset päivät mm. kokkaillen, nauttien aurinkoisesta säästä, ihaillen maisemia Pyynikillä ja shoppaillen Ratinan kauppakeskuksessa. Äiti liittyi seuraamme perjantaina ja suuntasimme kolmisin Cheekin Täältä sinne -keikalle, joka oli kyllä ikimuistoinen kokemus ja aiheutti tunteita kylmistä väreistä ja haikeudesta villiin iloon ja biletunnelmaan.

hetki Sähköposti Lumo-vuokrakodeilta. Hämmennys oli hetken aikaa suuri, kun luin kyseisen s-postin lähettäjän. Lukemista jatkettuani kuitenkin paljastui, että olin voittanut Särkänniemi-päivän heidän arvonnassaan. Tuosta hetkestä alkoivatkin suunnitelmat huvitteluseurasta ja siitä, mitä muuta voitaisiin puuhailla. Lopulta vietettiin kiva kesäpäivä serkkuni, siskoni ja hänen parhaan ystävänsä kanssa ensin laitteissa pyörien ja sitten piknikistä ja hatanpään arboretumin maisemista nauttien!

näky Kukat. Kesäisen luonnon kukkaloistoa on ollut ihana seurata. Kirsikkapuut, omenapuut, syreenit, tulppaanit... Niin kaunista!


suunnitelma Kesäreissu Turkuun. Ollaan mietitty Anniinan ja Helin kanssa, että voitaisiin tehdä pieni kesäreissu Turkuun. Toivon niin paljon, että tämä onnistuu, sillä mun korvaan kuulostaa ainakin aika täydelliseltä viettää päivä haahuillen ympäri kaupunkia (kamera kaulassa), pysähtyen istuskelemaan kivoihin paikkoihin ja nauttien hyvästä ruuasta. 

asuste Muffinssikorvikset. Kyseiset korvikset kuuluivat mun varustukseen vappuhulinoiden ajan, ja tykästyin niihin tosi paljon. Muffinssit olivat aiemmin jääneet suhteellisen vähälle käytölle, vaikka ihastuin niihin heti saadessani ne ylppärilahjaksi. Tulipa sekin vääryys korjattua ;)


huomio Vaikka välillä masentaa, ennemmin tai myöhemmin tapahtuu jotain hyvää. Oon parin viime vuoden aikana oppinut, että elämälläkin tuntuu olevan jonkinlainen pyrkimys tasapainoon: huonompien aikojen ja juttujen vastapainoksi seuraa yleensä jotain hyvää - ainakin pienissä määrin. 

juoma Vesi. Lämpiminä kesäpäivinä kylmä vesi on parasta. Kerrankin oon onnistunut pitämään jopa suhteellisen hyvää huolta riittävästä veden juomisesta.

Muistakaa käydä kurkkaamassa myös muiden tyttöjen viime aikojen parhaat tämän päivän aikana ilmestyvistä postauksista: Anniina, Heli, Sini ja Krista. Mun höpinät onkin tällä kertaa ajastettu, sillä juhlin parhaillaan siskoni valkolakkia. Mitkä jutut ovat olleet sun viime aikojen parhaita? 

2 kommenttia :

 1. Mielettömän kiva postaus, heti tuli hyvälle fiilikselle 😊 Pyöräily on kyllä mukavaa varsinkin hyvällä säällä 👌

  ❤: Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja ihana kun jaksat aina kommentoida :) Mä oon kyllä nyt ihan hurahtanut pyöräilyyn, kilometrejä on jo nyt tullut varmaan saman verran kuin viime kesänä yhteensä!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }