Sivut

21.7.2019

YSTÄVÄ YÖKYLÄSSÄ: HERKKUJA, NAURUA JA NÄHTÄVYYKSIÄ

Odotin juhannusta edeltävää viikonloppua Helsingin reissuineen paljon, mutta vähintäänkin yhtä paljon odotin myös viikonloppua juhannuksen jälkeen. Olimme ystäväni Ullan kanssa puhuneet jo aiemmin kesällä yökyläilystä, ja olinkin aivan superiloinen, kun aikataulumme sopivat keskenään yhteen näiden kyseisten päivien osalta.




Yhdessä viettämämme viikonloppu sisälsi muun muassa herkuttelua, pitkiä keskusteluja ja pienen Pori-nähtävyyskierroksen. Aloitimme lauantaiaamun herkullisella brunssilla ja jatkoimme päivää kierrellen Porin keskustassa ja Kirjurinluodossa. Lisäksi kävimme pienillä ruokaostoksilla ja päädyinpä esittelemään Ullalle pikaisesti työpaikkanikin.



Muutamien kaupungilla vietettyjen tuntien jälkeen oli aika suunnata meille. Freesauduimme hieman, kiersimme lapsuudenkotini kaikki huoneet läpi, ja kävimme rupattelemassa naapurissa asuvan mummuni kanssa. Tämän jälkeen hyppäsimme jälleen autoon, ja otimme suunnaksi Noormarkussa sijaitsevan Ahlströmin ruukkialueen. Kyseinen alue on yksi lempparipaikoistani täällä, joten halusin ehdottomasti päästä näyttämään sen myös Ullalle. Ruukkialueella kierrellessä, kuvaillessa ja historiafaktoja googletellessa kului aika kuin siivillä ja mietin ties kuinka monetta kertaa, että kyseisellä alueella kuluisi vaikka koko päivä. Lopulta kello alkoi olla sen verran, että meidän oli lähes pakko suunnata takaisin ehtiäksemme kaupungille syömään ennen nälkäkiukun iskemistä :D




Lauantai-ilta jatkui siis Amarillossa ja sen jälkeen puhtaasti höpöttäessä ja rentoillessa. Korkkasimme myös kuoharin ja kävimme aiemmin päivällä ostamiemme irtokarkkien kimppuun. Päädyimme illan edetessä lopulta katselemaan vanhoja kuvia, ja siinä missä osa aiheutti pientä punastelua, osa toi myös kivoja muistoja mieleen. Kuvista riitti myös monta tarinaa kerrottavaksi.



Sunnuntaina emme enää tehneet mitään kovin kummoista, mutta ehdimme kuitenkin nauttia aamupalasta pitkän kaavan mukaan ja puhua vielä vähän lisää. Ystäväaika teki niiin hyvää, ja olin onnellinen huomatessani, että meillä kahdella kaikki tuntuu vain edelleenkin sujuvan kivan luonnollisesti. Kun on vuosien varrella tottunut hankaliin ihmissuhteisiin, osaa todellakin arvostaa sitä, kun asiat ovat normaalin helppoja ja sujuvat ilman turhaa säätämistä.


Kiitos siis Ulla, että sun kanssa on helppoa ja rentoa olla. Kiitos välittämisestä, ystävyydestä ja kaikista parin vuoden sisään mahtuneista hetkistä, niin niistä arkisista kuin vähän isommista ja mieleenpainuvammistakin. Toivottovasti edessä on vielä monia vuosia ystävyyttä ja monia yhteisiä ihania hetkiä lisää 💕

2 kommenttia :

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }