Sivut

16.3.2020

18 X VIIMEISIN

Heissan ja terveiset Leviltä kinosten keskeltä!

Useampi bloggaaja on viime aikoina listannut viimeisimpiä kokemiaan asioita Saran postauksesta inspiroituneena. Musta näitä listauksia on ollut tosi kiva lukea, joten päätin tehdä tällaisen itsekin. Alun perin aattelin, että olisin viimeistellyt tän postauksen perjantaina junassa matkalla Leville (jossa siis oon nyt), mutta kirjoittelinkin matkalla suht ahkerasti kandia ja loppujen lopuksi juna oli Rovaniemellä sen verran hujauksessa, etten sitten ehtinytkään Bloggeriin asti.

Nyt kuitenkin lista, joka paljastaa joukon viimeisimpiä tapahtuneita juttuja eri kategorioista :)

Viimeisin...

tv-sarja: The voice of Finlandia ollaan seurattu koko perhe, joten katsottiin sunnuntaina porukalla viimeisin jakso.

ruoka: Aamupala eli se päivän tärkein ateria tuli syötyä viimeksi. 

oho: Koronavirustilanteen eskaloituminen. Eihän Suomessa vielä Italian tai Keski-Euroopankaan kaltainen tilanne ole (onneksi), mutta pandemia alkoi tuntua astetta konkreettisemmalta, kun Tampereen yliopistolla todettiin altistuneita ja lähiopetus sekä isoimmat vapun opiskelijatapahtumat peruttiin.

sähköposti: yhden kurssin Korona-viruksen takia muuttuneista järjestelyistä tiedotettiin sähköpostilla

biisi: Axwell & Ingrosson More than you know on soinut viimeisimpänä Spotifysta (muutamia päiviä sitten).


kohtaaminen: Viime viikon tiistaina oli vielä normaali yliopistopäivä, jonka päätteeksi tuli käytyä zumbassa. Törmäsin siellä useampaankin tuttuun. Erityisesti ilahduin lyhyestä juttutuokiosta Susannan kanssa. Tutustuimme kesällä 2019 ja olemme sen jälkeen nähneet satunnaisesti. Nyt edellisestä kerrasta oli jo aikaa, joten oli kiva vaihtaa nopeasti kuulumiset. 

ostos: ruokaostokset keskiviikkona sisältäen muun muassa leipää pakastettavaksi ja eväitä perjantain matkalle Lappiin

viesti: Nauruhymiöitä vastauksena kaverin lähettämään gifiin.

leffa: Lion. Oon nähnyt kyseisen leffan ekan kerran silloin, kun se pyöri leffateattereissa. Kun kaveri oli ystävänpäivän tienoilla yökyläilemässä mun luona päädyttiin katsomaan tää Viaplaysta, sillä kaveri ei ollut nähnyt leffaa koskaan. Mua ei haitannut ollenkaan katsoa Lionia uudelleen - päinvastoin. Intian katulapsista kertovassa leffassa on hieno ja koskettava tarina, joka laittaa ajattelemaan. Iso suositus! 


onnistuminen: Sunnuntain hiihtolenkillä törmättiin muutamaan poroon. Mulla oli kamera mukana (kuten täällä melkein aina) ja kiipesin poroaitauksen vieressä olleen ison lumikasan päälle odottamaan porojen liikkumista hyvään kohtaan. Sain otettua pari onnistunutta kuvaa, joten kannatti odottaa. 

herkku: pätkiskeksi aamupalajälkkärinä

stressin aihe: Kandi. Toisaalta oon päässyt useammasta jumikohdasta eteenpäin ja tutkielma edistyy, toisaalta kyllä vähän stressaa, koska oon jäljessä aikataulusta.

ilahduttaneita asioita: kaksi voitettua leffalippua, lauantain täydellinen, laskettelusää, valtavat kinokset täällä Levillä, kandin edistyminen, oma ja läheisten terveys


treeni: sunnuntain noin 5 kilometrin hiihtolenkki

instagram-suosikki: @levilapland ja @visitlapland ovat olleet Lapin reissua odottaessa aktiivisessa seurannassa, tän Lappiviikon jälkeen tulee sitten seurailtua ehkä vähän muutakin :D

ihmetys: Miksi ihmiset hamstraavat hulluna tavaraa kaupoista? Itsellä ei olisi kyllä tullut mieleenkään lähteä kaupan väenpaljouteen, paitsi jos jokin oleellinen asia oikeasti olisi ollut lopussa. 

aktiviteetti: Talviurheilu. Yksi rinnepäivä ja hiihtolenkki on tässä vaiheessa takana, mutta onneksi on vielä monta päivää aikaa hiihtää ja lasketella lisää. 

kirja: Jojo Moyesin Ne, jotka ymmärtävät kauneutta Luin tän kirjan tammikuussa ja se onkin edellinen ei-koulukirja, mikä tän vuoden puolella on tullut luettua.


Nää tän postauksen talviset kuvat ovat helmikuun alusta Pyynikinharjulta, mutta seuraavaksi sitten niitä astetta lumisempia kuvia täältä pohjoisesta. Pysykää terveinä ja pitäkää huolta toisistanne!

2 kommenttia :

  1. More than you know on niin hyvä biisi, ai että sitä tuli kuunneltua sinä kesänä paljon kun se ilmestyi! Ihanaa, että olet noin innoissasi poroista, onneksi niillekin on faninsa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa biisissä on kyl niin tarttuva melodia! Haha jep :D Porot on niin Lappijuttu, että innostun niistä aina 😍🦌

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }