Sivut

7.3.2020

32 ARKIKUVAA ALKUVUODELTA

Moikka pitkästä aikaa!

Tässä tulee arkinen kuva jos toinenkin, nimittäin tyhjensin puhelimeni gallerian reilun kahden kuukauden ajalta ja päädyin samalla väsäämään puhelinräpsyistä kollaaseja. Uusi vuosikymmen starttasi omalla kohdallani vähän nihkeästi, sillä tammikuulle osui muutama isompi ikävä asia. Helmikuun puolen välin paikkeilla arki alkoi vihdoin rullata sujuvammin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kevätkuukaudet tulevat olemaan aika kiireisiä, mutta onneksi ennen kesää on luvassa myös useampi kiva asia, joita odottaa ja joiden voimalla jaksaa puskea eteenpäin niissä vähän hankalammissakin tilanteissa.

Viikon päästä tähän aikaan ollaan jo siskon kanssa Levillä (vanhemmat ottivat vähän etumatkaa ja ovat parhaillaan matkalla), joten seuraavaksi taidan postata lapinhulluuden vallassa kuvia lumisista maisemista ;) Sitä ennen kuitenkin katsotaan hieman ajassa taaksepäin. Vuosi on tuntunut kuluvan tähän mennessä aika arkisissa merkeissä. Tarkemmin ajatellen on kuitenkin tullut tehtyä yhtä sun toista, kuten juhlittua työkavereiden kanssa, kutsuttua ystävä yökylään, nautittua lumesta silloin kuin sitä on ollut ja herkuteltua niin brunssilla kuin muullakin hyvällä ruualla.


1) Meillä oli siskon kanssa joululomalla muutamaan kertaan haalarimerkkien ompelutalkoot. Mulle on kertynyt taas lisääkin merkkejä, mutta epäilen ehtiväni seuraavaksi ompeluhommiin aikaisintaan pääsiäislomalla.

2) Loppiaisena maa oli valkoinen. Lunta satoi syntymäpäiväkseni juuri niin kuin toivoinkin! Talvisesta säästä ei saatu nauttia muutamaa päivää pidempään, mutta otin noista parista lumisesta päivästä kaiken ilon irti mm. ulkoilemalla peltomaisemissa.

3) Luin tammikuussa kaksi kirjaa, joista tämä oli toinen. Tällä hetkellä luettavana on vain tieteellisiä artikkeleita, mutta jospa sitten loppukeväästä olisi taas aikaa muunkin kuin opiskelujuttujen lukemiselle.

4) Tammikuun puolivälissä olin pari päivää töissä. Kirjoitin uutisen polttoaineiden hinnoista ja toisen erään tuulipuiston rakentamisen lykkääntymisestä eteenpäin.


1) Tammikuun loppupuolella selvittelin tuskanhiki valuen sivuaineasioita. Pari päivää siihen meni, mutta lopulta sain järkevän suunnitelman aikaiseksi. Nyt suunnitelman toteuttamisvaihe on kovassa vauhdissa, nimittäin toisen valitsemani kurssin suoritin jo kokonaan pois alta (olettaen tentin menevän läpi).

2) Tammikuussa riitti mieltä painavia ja stressaavia asioita, mutta onpa jonain päivänä silti ollut hyväkin fiilis (ainakin tästä selfiestä päätellen).

3) Amarillon ruuat, nam! Vietettiin siskon kanssa perjantaita kaupungilla ja illalla mentiin vähän paremmin syömään.

4) Testasin tomaattista nyhtökauralasagnea ja vitsi siitä tuli hyvää vaikka itse sanonkin :p


1) Tampereella satoi lunta tammikuun lopussa ja lähdin kävelylle lumipyryyn. Tää lumipeite jopa pysyi maassa yli viikon!

2) kandihommia

3) Helmikuun ensimmäisenä päivänä olin työpaikan pikkujouluissa. Ilta oli ihan superkiva ja myös täydellinen nollaus huolta täynnä olleiden tammikuun viimeisten viikkojen jälkeen.

4) yliopiston piha


1) Yksi fukseista piti luonaan tee tasting -illan. Ilmoittauduin oikopäätä mukaan ja olikin ihan huippua tutustua fukseihin enemmän ja vaihtaa kuulumisia myös kakkosvuosikurssilaisten kanssa, joihin ei ole tullut kovin paljoa viime aikoina törmäiltyä. Fakta kuvan takaa: kuvassa ei ole mun kuppi ja mun oli pitänyt tässä kohtaa lähteä kotiin jo ainakin puoli tuntia sitten, koska edessä oli mm. pakkaamista ja pari työpäivää ja halusin ajoissa nukkumaan :D

2) Ihana Pyynikinharju! Olin siskon kanssa lenkkeilemässä ja kamerakin tuli napattua matkaan - onneksi, sillä muistikortille tuli ikuistettua monta talvista kuvaa.

3) Helmikuun toisena lauantaina ryhdyin talviurheilutoimittajaksi ja pääsin ensimmäistä kertaa kuvaamaan töissä! Kävin Yyteriin lumetetun pulkkamäen avajaisissa (mäenlaskukuvia täällä) ja Isonmäen tykkilumiladulla. Loppuilta taas meni kirjoittaen juttua vanhusten paloturvallisuudesta. Työpäivä venähti aika pitkäksi, mutta kaikkia kolmea juttua oli ilo tehdä :)

4) opiskelueväät


1) Ystäväni Krista tuli yökyläilemään mun luo Tampereelle. Tätä on suunniteltu kauan ja nyt se sitten vihdoin toteutui! Aloitimme viikonlopun viettämisen ystävänpäivän kunniaksi vohvelikahvilasta.

2) Lauantain starttasimme ihan superherkullisella Pellas cafen brunssilla.

3) Sää oli sateinen ja tuulinen, joten unohdimme ulkoilma-aktiviteetit. Brunssilta suuntasimmekin museokeskus Vapriikkiin. Kiersimme media- ja pelimuseot sekä sisällissodasta kertovan Tampere 1918 -näyttelyn. Rooma-näyttelyynkin ehdimme tutustua, mutta aika loppui vähän kesken. Tämä oli kolmas kertani Vapriikissa vuoden sisään, mutta olen joka kerta yhtä innoissani, enkä ole vieläkään ehtinyt nähdä kaikkea.

4) Tampere iltavalaistuksessa


1) Johdatus hallintotieteeseen -kurssi oli ajaa mut epätoivoon, koska suoritin sitä niin tiukalla aikataululla. Elämässä oli alkuvuodesta niin paljon kaikkea, että sivuaineasioiden selvittely viivästyi ja kun aloitin kurssin, tajusin että mulla olisi vain kuukausi aikaa suorittaa se tentteineen päivineen. Onneksi urakka on nyt ohi, huh!

2) Ihanaa kun helmikuisen työpäivän jälkeen viideltä oli vielä valoisaa.

3) Perioditauolla / "hiihtolomalla" ehdin raivokkaan tenttiin lukemisen ohella soittaa pitkästä aikaa pianoa.

4) Perioditauolla tuli myös ulkoiltua ystävän kanssa Kirjurinluodossa ja jatkettua höpöttämistä niin kaakaon kera kahvilassa kuin lopulta autossakin :D Tällaisista ihmisistä saa kyllä olla kiitollinen!


1) suuntana Tampere

2) luminen yliopiston piha viime sunnuntaina matkalla kotiin

3) Tentin jälkeisenä päivänä laiskottelin ja ompelin haalarimerkkejä.

4) Pari uuttakin merkkiä tuli ostettua, kun löytyi pitkästä aikaa kivoja!


1) ystävän kanssa aamupalalla

2) artikkelien lukemista kandia varten

3) karjalanpiirakoita iltapalaksi

4) sporttinen minä eilen menossa ryhmäliikuntatunnille


Nyt kun mä oon kertonut vähän kaikenlaista tämän vuoden tekemisistäni, haluaisin kuulla mitä just sulle kuuluu. Millaista arkesi on tällä hetkellä, ja mitkä asiat ovat jääneet tämän vuoden ensimmäisistä kuukausista mieleen? Ja se tärkein, ihanaa lauantaita kaikille :)

2 kommenttia :

 1. Oi miten kiva postaus, tykkään niin hurjasti tällaisista! Noi vohvelit näyttää niin hyviltä *.* Mulle kuuluu oikein hyvää! Tällä viikolla olin töissä paikallislehdessä ja ensi viikolla odottaa reissu Jyväskylään ja tentin teko :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkikuvapostaukset on kyllä yksiä omiakin lemppareita, joten kiva kuulla, että tykkäsit! Voin "paljastaa", että noi vohvelit on vähintään yhtä hyviä kuin miltä ne näyttävät :P

   Hei ihanaa kuulla, että sinnekin kuuluu hyvää. Työt ovat kyllä kivaa vaihtelua, varsinkin jos työ on itselle mieluista, kuten toi varmasti sulle on :) Tsemppiä tenttiin!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }