Sivut

15.11.2021

NÄITÄ ASIOITA ODOTAN LOPPUVUODELTA

Innostus ei yleisesti ottaen juuri kuki näin vuoden pimeimpänä aikana, mutta loppuvuonna tapahtuu kuitenkin useampi juttu, joita odotan ilolla. Päätin listata kyseiset asiat tähän postaukseen, jotta saan luvan kanssa vähän hehkuttaa näitä. Luvassa on nimittäin muun muassa useampi uusi kokemus sekä jouluun liittyviä tekemisiä, joita jo malttamattomana odotan. Ehkä tämä lista voisi toimia samalla inspiraationa teille siinä mielessä, että tästä saisi ideoita siihen, miten piristää vuoden viimeisiä viikkoja. Piristystä jos jotakin nimittäin kaipaa varmasti moni meistä tämän synkeyden keskellä.

Mennäänpä sitten asiaan. Näitä asioita odotan loppuvuodelta:


X Harry Potter -konsertti. Olen ikuinen Potterfani, joten kun kuulin tästä konsertista siskoltani, päätin että se on koettava. Voiko edes olla muuta kuin upea elämys luvassa, jos rakastamaani musiikkia soittaa Lontoon filharmoninen ja sinfoninen elokuvaorkesteri? Luulen vahvasti, että ei voi, varsinkin kun ottaa huomioon, että luvassa on vielä teemaan sopivia visuaalisia elementtejäkin. 

X Joulun aika töissä. Tällä hetkellä pimeys kyllästyttää, ja kaiken edessä olevan tekemisen miettiminen tuntuu uuvuttavalta. Silti odotan kyllä joulun aikaa töissä, koska silloin lukukauden opiskelukiireet ovat ainakin suurimmaksi osaksi ohi, mikä mahdollistaa töihin uppoutumisen. Toimituksessa on aina jotenkin kiva tunnelma joulun alla, ja nautin siitä tunteesta, että olen hyödyksi. 

X Vuoden viimeinen tentti ohi. Tämä on ehkä suurin odotuksen aiheeni juuri nyt. Samalla kyseinen tentti kuitenkin saa jo ajatuksen tasolla hikikarpalot kohoamaan otsalle, koska työoikeuteen liittyvien lakiasioiden sisäistäminen vaatii vielä aika lailla pänttäämistä. Tavoitteenani on lähinnä kuitenkin läpipääsy, eli jospa se siitä 😅 Kun saan tentin hoidettua pois päiväjärjestyksestä, helpotuksen tunne on varmasti liki sanoin kuvailematonta tasoa - kyseessä kun on mahdollisesti viimeinen tenttini ikinä. 



X Cocktail-tilaisuus raatihuoneella. Pirkanmaan journalisteilla on 100-vuotisjuhlallisuudet Tampereen raatihuoneella tämän viikon lopulla. Kutsun tipahtaessa postilaatikkoon en ollut tilaisuuteen mitenkään automaattisesti menossa. Mieli kuitenkin muuttui, kun tutustuin muutamaan uuteen ihmiseen ja totesimme porukalla, että kyseessä olisi melko ainutlaatuinen tilaisuus, ja päätimme ilmoittautua mukaan. 

X Liisa Ihmemaassa -baletti. En ole koskaan ollut katsomassa balettia, mutta joulukuussa menen! Uudet kokemukset ovat ylipäänsä ihania, ja uskon ettei tämä ole poikkeus. Kun tämänkin elämyksen saa jakaa vielä kavereiden kanssa, mikäs sen parempaa. 



X Joulutori ja Tallipihan joulu. En ehdi todennäköisesti kummastakaan nauttimaan pitkän kaavan mukaan, mutta lyhytkin piipahdus joulutunnelmaa pursuavissa paikoissa saa hyvälle tuulelle. Siksi nämä eivät tule tässäkään joulukuussa jäämään välistä. 

X Joulumusiikin kuunteleminen ja sesongin ensimmäiset glögit. En ole vielä aloittanut joulukautta, mutta pian on sen aika. Viimeistään tulevana viikonloppuna aion laittaa joulumusat soimaan ja kaivaa muutaman tontun yksiötäni koristamaan. Glögiä pitää myös pian saada, olen himoinnu sitä jo pari viikkoa. 


Mitä sä odotat loppuvuodelta?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }