Sivut

6.12.2021

MARRASKUU PUHELIMESTA X 28

Moikkamoi, ja hyvää itsenäisyyspäivää!

Loppuvuoden kiireet jatkuvat, mutta juuri nyt on muutaman päivän ajan rauhallisempaa (olen siskollani yökyläilemässä), joten ehdin tänne jakamaan marraskuun tunnelmia. Näistä puhelinräpsyistäkin ehkä huomaa, että marraskuuni oli aika opiskelu- ja työntäyteinen, vaikka yritinkin jakaa vastapainoksi kuvia jostain muustakin kuin läppärin näytöstä ja muistiinpanoista. Kiireiseen kuukauteen mahtui kuitenkin myös monta kivaa kokemusta, jopa muutama ihan täysin uusi elämys. Kaikkein paras juttu oli ehdottomasti Harry Potter -konsertti - innostun ja saan nimittäin kylmät väreet pelkästään sen muistelemisesta, puhumattakaan jos höystän tätä muistelua parilla tallentamallani videopätkällä.

Kiireen keskellä tuntuu usein siltä, ettei energiaa riitä mihinkään ylimääräiseen. Kulunut marraskuu oli kuitenkin itselleni hyvä muistutus siitä, että kivoista kokemuksista saa myös energiaa, kunhan kalenteri ei ole aivan täysin ylibuukattu. Nyt kuitenkin höpinät sikseen, ja kuvien pariin.


Marraskuu alkoi tyypillisimmällä säällään eli sateisella harmaudella :D / työpäivä / Loppuvuoden piristykseksi aloin lukea jälleen kerran Harry Pottereita läpi. Nyt oon saanut luettua Viisasten kiven lisäksi Salaisuuksien kammion. / esseehommia


herkkupuuro / ihana valo / lemppari-iltarutiini eli iltapalaa ja Masterchef Australiaa / Marraskuun työläin kurssi oli ehdottomasti Työ- ja virkamiesoikeus, mutta nyt se on onneksi tenttiä myöten hoidettu pois päiväjärjestyksestä.


Siskon kanssa herkuttelemassa. Tämän jälkeen suuntasimme katsomaan upeaa Tanssivat vedet -esitystä Koskipuistoon. / Lounassalaatin kylkiäisenä aivot narikkaan -lukemista. / opiskelua / Marraskuussa pystyin tekemään muutaman työvuoron toimituksessa, ja se oli ihanaa vaihtelua etätyö- ja opiskeluarkeen. Tässä jälleen yksi työpäivän jälkeinen fiilistelykuva Puuvillakorttelista, jaksan aina ihastella sitä, miten ihana ympäristö se on.


Postiluukusta kolahtanut joulukalenteri oli ihana piristys yhteen marraskuiseen arkipäivään. / Marraskuun puolivälin jälkeen aloin olla jo kyllästynyt pimeyteen ja kiireeseen. Päätin piristää itseäni kaivamalla joulukoristeet esiin. / töitä taas / aamukahvit talvimuumimukista


Tässä olin lähdössä kaverin kanssa juhlistamaan Pirkanmaan journalisteja yhdistyksen 100v-cocktailtilaisuuteen. / Tampereen raatihuone oli upea! Tuo edellisessä kohdassa mainitsemani cocktailtilaisuus oli siis siellä. / Olemme taas seuranneet perheen kanssa koko Vain elämää -kauden. Tällä kaudella oon tykännyt erityisesti Anssi Kelan ja Suvi Teräsniskan vedoista. / Marraskuun ehdoton kohokohta oli Harry Potter -konsertti Porin Isomäessä. Leffoista tutut biisit Lontoon filharmonisen elokuvaorkesterin soittamina nostivat kaikki tunteet pintaat ja heti ensimmäisenä kuultu Hedwigin teema aiheutti mulle kylmät väreet. Suurena HP-fanina tämä oli unohtumaton kokemus.


Tuoreen kaveriporukkamme yhdellä jäsenellä oli synttärit, ja tässä olin juuri hankkinut hänelle lahjan. / Opiskelua kahvilassa. Edellinen viikko oli ollut opiskelun kannalta todella haastava, mutta tämän päivän jälkeen opiskelu alkoi uudelleen luistaa. / En ole marraskuun suurin fani, kuten ei ehkä moni muukaan. Ensilumen sataessa marraskuun lopussa tajusin kuitenkin, miten nopeasti kuukausi loppujen lopuksi sujahtikin ohi. / viimeiset pänttäykset kynttilän valossa tenttipäivän aamuna


talvi <3 / Pitkästä aikaa kampuksella. Etsin oikeaa tenttitilaa hyvän tovin... / Löysin juuri sellaisen talvitakin kuin halusinkin, enkä voinut uskoa sitä! / Takille tuli heti käyttöä, kun asteet putosivat reippaasti pakkasen puolelle. Ei olisi kyllä yhdellä ainoalla kevyttoppatakillani pitkälle pötkitty näillä keleillä, jos tätä punaista unelmaa ei olisi löytynyt.

Millaisia hetkiä sinulle on jäänyt marraskuusta mieleen?

2 kommenttia :

 1. Huomenta!
  Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

  Iloista jouluarkea!🎄

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Vastaan siihen tulevien viikkojen aikana, ihana pohtia jouluisia juttuja :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }