Sivut

31.10.2021

LOKAKUU PUHELIMESTA

Hyvää sunnuntaita!

Jotain perin harvinaista on meneillään, sillä kerrankin olen ajallaan jakamassa kuukauden puhelinkuvia tänne blogin puolelle :D Olen alkanut ihan fanittaa näitä koosteita, sillä nämä tuntuvat ainakin tällä hetkellä luontevalta tavalta kertoa kuulumisia ja valmistuvatkin nopeammin kuin syvällisemmät ja asiapitoisemmat tekstit. Puhelimella tulee myös räpsittyä kuvia ihan huomaamatta, sillä tykkään päivitellä arkijuttuja Instagramin storyyn. Kaikki blogini lukijat eivät minua kuitenkaan ehkä Instagramissa seuraa, ja toisaalta näissä postauksissa on kätevämpi avata kuvien taustaa vähän enemmänkin, jos siltä tuntuu. Tänä syksynä arki  on muutenkin tuntunut tavallisuudessaan sen verran mukavalta, että näitä ihan peruskuulumisia on ollut kivaa jakaa täälläkin :)

Lokakuussa oli paljon ihan perus opiskelu- ja työpäiviä. Niiden lisäksi kävin kuitenkin kuukauden aikana muun muassa leffassa ja brunssilla, jotka olivat muiden vastaavien asioiden ohella ihanaa piristävää vaihtelua rutiineihin. Tarkemmin ottaen mun lokakuu vuosimallia 2021 meni seuraavanlaisissa tunnelmissa:


ihana ruska / korvapuustipäivä / esseen kirjoittamista / Iltojen pimenemisen alkoi toden teolla huomata syyskuun käännyttyä lokakuuksi.


kokkailua / Ryhmäliikuntainnostukseni on pysynyt yllä, ja olenkin käynyt jossain jumpassa 1-2 kertaa viikossa. Tuo tahti on tuntuu mulle juuri sopivalta, mutta en ole myöskään ottanut mitään paineita treenimääristä. Itse asiassa juuri lokakuun viimeisellä viikolla jäivät jumpat kokonaan välistä, kun olin koko viikon Porissa. / Tein ensimmäistä kertaa pinaattilettuja itse. Niistä tuli tosi hyviä, mutta melko repaleisia, sillä niiden kääntäminen osoittautui vaikeaksi. / Opiskelua. Tässä on yksi esimerkki siitä, miksi kurssit toisinaan ärsyttävät minua suunnattomasti. En vain jaksa keskittyä, jos en opi mitään ja koko luennon ajan toistellaan itsestäänselviä asioita.


Yksi syksyn lempirutiineistani on ollut sunnuntainen Tanssii tähtien kanssa samalla iltapalaa syöden. / Herätys oli ennen kuutta aamulla, ja myöhästyin yhdestä bussista, mutta loputa ehdin kuitenkin ajoissa hammastarkastukseen Hervantaan. / Matkustin ekaa kertaa Tampereen ratikalla. / Kävin siskon kanssa aamupalalla Pellas cafessa. Siellä on kyllä musta ehdottomasti Tampereen parhain brunssi, ja tää arkiaamupalakin ylsi lähes samalle tasolle!Luin junassa tenttiin. / Palautin oppimispäiväkirjan, ja siitä alkoi mun epävirallinen syysloma. / Tää näky on ilo silmille. / Luin mun "lomaviikolla" paljon kehutun Suon villin laulun, ja tykkäsin muutamaa epäjohdonmukaisuutta lukuun ottamatta itsekin tästä kovasti.


iltapalaa kynttilänvalossa samalla kirjaa lukien, tässä oli tunnelma kohdillaan / Aurinko näyttäytyi pitkästä aikaa, joten se piti ikuistaa ihan kuvaan. / Kävin ulkona syömässä ja elokuvissa katsomassa Persian oppitunnit. Tässä oon lähdössä. / Tampere iltavalaistuksessa


Lokakuun lopussa riitti sateisia päiviä. / Tein eräänä lomailtana kasvispizzaa. / iltavuoro etänä / tortillapäivä


Loman kruunasi pannukakkubrunssi Pispalassa. (Oikeasti tää ei kyllä ollut musta ihan niin hyvä miltä näyttää.) / Kävin ystäväni Juulian kanssa Porin Dantessa pizzalla - mikä ihana maanantai-ilta! / Aloin lukea Harry Pottereita alusta. Oon kyllä ikuinen Potterfani, ei voi mitään :D / Lokakuun viimeiset päivät menivät töissä iltavuorossa lukuun ottamatta sunnuntaita.

Mitä sä oot tehnyt viime aikoina?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }