Sivut

26.10.2021

AKUT LADATTUINA KOHTI VUODEN PIMEINTÄ AIKAAMulla oli syysloma viime viikolla. Loma se ei tosin ollut sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan ennemminkin ajatuksen tasolla. Viikko kyllä oli rennompi kuin aiemmat syksyn arkiviikot, sillä luennoista oli taukoa ennen uusien kurssien alkamista. Tein kuitenkin yhden iltavuoron verran töitä, selvittelin (ja hieman kriiseilin) tulevien kurssien kanssa ja kirjoitin erästä esseetä (joka nyt alkaa olla ihan loppusuoralla). Tämän vastapainoksi kävin leffassa ja ravintolassa syömässä, hyppimässä kaverini kanssa trampoliinipuistossa ja sunnuntaiaamuna brunssilla. Nukuin myös aamuisin hieman pidempään kuin normaalisti, söin monta kertaa aamupalaa pitkän kaavan mukaan ja luin kokonaisen romaanin. Ihanaa!

Viime viikko tuntui juuri sellaiselta piristysruiskeelta, jota kaipasin ennen loppuvuotta. Sateinen ja harmaa sääkään ei haitannut, sillä ajoitin kaikki tekemiset niin, ettei tarvinnut poistua kotoa ihan kaatosateella, vaan siinä kohtaa, kun taivas edes hieman selkeni. Viime vuosina syksyisin ei ole oikein tahtonut löytyä aikaa tällaiselle irtiotolle arjesta, mutta nyt päätin jo varmaan kuukautta etukäteen varmistaa, että jonkinlainen loma onnistuisi. Kuten Instagramissa aiheesta kirjoitinkin, välillä kyse on vain päätöksestä. Kun päätin, että  nyt muuten lomailen vähän, tein lomaviikkoa edeltävällä viikolla enemmän koulutehtäviä ja yhden tentin esimerkiksi heti samana päivänä kuin se aukesi, että sain sen hoidettua ennen lomaa. Päätin myös, että teen jotakin arjesta poikkeavaa, vaikka muiden aikataulut eivät osuisikaan yksiin omieni kanssa = se joku arjesta poikkeava pitäisi tehdä yksin. Tämä myös onnistui, mutta olen varma, että vähintään itsekseni tekemä leffa- ja ravintolareissu olisi jäänyt välistä ilman lujaa päätöstä lomasta. 

Nyt kun oon vähän lomaillut, musta tuntuu siltä, että olen valmis vuoden pimeimpään aikaan. Tai niin valmis kun siihen voi olla. Onko sulla tänä syksynä lomaa?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }