Sivut

5.10.2021

SYYSKUUN PUHELINKUVIA

Moikka!

Mä päätin tulla tiistaipäivän päätteeksi tänne blogin puolelle väkertämään puhelinkuvapostausta kasaan, ettei käy niin kuin pari kertaa aiemmin, että suunnittelen puhelinkuvien jakamista, mutta aikaa kuluu ja kuluu, ja lopulta en enää viitsikään julkaista edellisen kuun puhelinräpsyjä montaa viikkoa seuraavan kuun puolella. Tänään mulla on ollut aika nihkeä fiilis koko päivän, mitä on korostanut se, etten ole käynyt ollenkaan ulkona, vaan istunut suurimman osan päivästä tietokoneen äärellä yrittäen saada hommia eteenpäin. Paino sanalla yrittäen, koska opiskelumotivaatiota sai vaihteeksi kaivaa oikein urakalla ja siltikään esseet ja tehtävät eivät oikein edistyneet. Mutta huomenna taas uusi yritys (toivottavasti paremmalla menestyksellä), ja sain mä sentään tänäänkin katsottua yhden luennon ja aloitettua erään sivuainekurssin esseetä.

Syyskuu meni opiskelun osalta paljon kivuttomammin kuin tämä lokakuun alku, sillä jotenkin sain kesän jälkeen heti hyvän draivin päälle, ja tehtävät hoituivat suht kivuttomasti pois alta niin, että ehdin tehdä paljon muutakin. Nyt lokakuun puolella tekemistä on kuitenkin vähän päässyt kasaantumaan, yksi tentti lähestyy ja kaikki opiskelu vain turhauttaa. Yritän miettiä että jokainen suoritettu kurssi tietää valmistumisen olevan lähempänä ja motivoida itseäni tulevilla kivoilla jutuilla, mutta eivät nekään loputtomiin auta, jos pitää pohtia omasta mielestään aivan tyhjänpäiväisiä kysymyksiä ja tehdä asioita vain tekemisen vuoksi, eikä siksi, että esimerkiksi oppisi jotakin. Mutta ei auta muu kuin sinnitellä. Ehkä se draivi löytyy vielä uudelleen, jos tarpeeksi kauan yrittää...

Nyt tästä pienoisesta opiskeluavautumisesta itse asiaan eli kuviin:

Syyskuun ensimmäisenä palasin Pori-kesän jälkeen Tampereelle. Ekan Tampere-päivän ruoka valmistui ajatuksella mahdollisimman nopeasti jotain syötävää. / Ostin kuntosali-/ryhmäliikuntajäsenyyden Elixialle ja oli muuten paras päätös hetkeen. Mikään supertreenaaja musta ei oo edelleenkään tullut, mutta ryhmäliikuntatunti kerran viikkoonkin piristää jo paljon ja on huomattavasti enemmän kuin se ainainen kävely. / Mun kalenterissa on tällaine to do list -kohta, ja se on joka viikko ahkerassa käytössä. Niin kätevä tapa pysyä perillä siitä, mitä milloinkin pitää tehdä! / Ei syksyä ilman Masterchef Australiaa.

Syyskuun ekana viikonloppuna olin vieraana ihanissa valmistujaisjuhlissa. Olin tosi onnellinen kutsusta, sillä en ole vuosikausiin kuulunut oikein mihinkään porukkaan, ja kaverit ovat muutenkin olleet sen verran vähissä, että olen saanut kutsuja lähinnä sukulaisten juhliin. Juhlien teema oli kulta, kuten kuvastakin näkyy! / syksyn ensimmäinen sadetakkikeli / Kävimme siskoni kanssa syyskuun toisen viikon aluksi hakemassa yliopistolta tarrat opiskelijakortteihimme. Tämä taitaa tänäkin lukuvuotena olla yksi niistä harvoista kerroista, kun käyn koko kampuksella. / Sama päivä jatkui kaupungilla ulkohousuja etsien. Aika monet piti sovittaa ennen näiden löytymistä.


Yhdellä kurssilla on pitänyt kirjoittaa jokaisesta luennosta oppimispäiväkirjaa, ja yllättäen oon tykännyt tästä syksyn tehtävistä eniten, koska tehtävänanto on riittävän selkeä ja rajattu, mikä tekee sen, että ei tarvitse kovin paljoa väkisin pitkittää tekstiä, vaan riittää, kun oleellisimmat asiat ovat ylhäällä. / Ruokakokeiluna kanaton kanakastike ja uunijuurekset. Tästä tuli tosi hyvää, vaikka itse sanonkin. Tässä on siis lyhyesti selitettynä uunissa kypsennettyä perunaa ja porkkanaa sekä paprika-chili Mifusuikaleista tehtyä kastiketta. / Tää oli tosi hyvä kirja! Antiikin Kreikan ja Rooman myytit eivät petä käytännössä koskaan. / Oon valittanut tässä postauksessa jo ihan tarpeeksi opiskelusta, mutta pakko vielä todeta työhyvinvoinnin opintoihin liittyen, että turhautuminen nostaa vahvasti päätään, kun 80 prosenttia kyseisten kurssien sisällöstä on sitä osastoa, jonka tietää ihan maalaisjärjellä ajateltunakin.Jatkoimme siskon kanssa perinnettä yhteisestä lauantain viettämisestä täällä Tampereella(kin). Sisko on ollut nyt mun luona kahtena lauantaina, joten seuraavaksi mä meen hänen luokseen ja kokkaillaan ja vaihdetaan kuulumiset vaihteeksi siellä. / Tein meille ruuaksi tomaattista nyhtökauralasagnea, ja tää onnistui ehkä parhaiten koskaan :p / rauhallinen sunnuntaiaamu / ensimmäisiä ruskan värejä


Testattiin kaverin kanssa kuplateetä, mutta se ei ollut meidän kummankaan mieleen. / Kuplateen maku jäi niin vahvasti pyörimään suuhun, että kävimme huuhtomassa sen pois Espresso housessa takuuvarmoilla herkuilla. / Etsin koko loppukesän ja alkusyksyn itselleni nahkatakkia vanhan pieneksi jääneen tilalle. Kiersin lähes kaikki Porin ja Tampereen kaupat kolmesti läpi ennen kuin tämä löytyi Porin Puuvillan Vilasta. / Siskoni huomasi Facebookista, että Porissa järjestetään marraskuussa Harry Potter -teemainen konsertti. Kun hän kertoi tästä minulle, innostuin ikuisena Potterfanina niin paljon, että päätin oitis hankkia liput. 


Tanssii tähtien kanssa on ollut ihana sunnuntaiperinne. Mun lemppariparit ovat vielä mukana olevista Sita ja Aleksi sekä Krista ja Anssi. Ketä te kannatatte TTK:ssa? / Tällainen niskanuttura on ollut mun alkusyksyn vakiokampaus. / Moneskohan tämän postauksen esseekuva tää mahtaa olla :D / kävelyllä


 
Ostin aika monta haalarimerkkiä syyskuussa 🙈 Tää oli kyllä ehdottomasti osuvin niistä. / Syyskuussa ehdin tehdä myös muutaman työvuoron loppukuusta. Kesätöiden loppumisesta oli reilu kuukausi, joten oli virkistävää tehdä pitkästä aikaa töitä ja kuulla työkavereista, vaikkakin vain teamsissa etänä. / Oon iloinnut siitä, miten hyvässä kunnossa mun iho on ollut. Tässä kuva ilman meikkiä, josta näkee tilanteen aika hyvin. / Sen lisäksi, että niitä haalarimerkkejä on tullut ostettua yksi jos toinenkin, oon myös ommellut muutaman. Nyt alkaa pikku hiljaa haalarit näyttää siltä, että tätä opiskelijaelämää on takana reilut neljä vuotta.

Nyt suihkuun, iltapalaa ja sit nukkumaan. Hyvää yötä tai huomenta sulle riippuen siitä, koska tätä eksyt lukemaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }