Sivut

10.6.2022

NÄITÄ ODOTAN KESÄLTÄ 2022

Mooi!

Superkiireinen loppukevät on selätetty, ja oon pikkuhiljaa pystynyt hellittämään tahtia. Vielä en ole kuitenkaan täysin pystynyt heittäytymään kesäfiiliksiin, sillä eräs opintopäiväkirja on roikkunut keskeneräisenä, minkä lisäksi aikaa on työpäivien jälkeen vienyt uuden asunnon järjestely ja pienten kotihankintojen tekeminen (toki jälkimmäinen on ollut pääosin mukavaa puuhaa). Onneksi asunto alkaa nyt olla aika hyvin järjestyksessä, oon tilannut kangasta verhoihin ja niin edelleen. Kevään kurssien viimeinen opintopäiväkirjakin on jo aivan loppusuoralla, ja saan sen todennäköisesti tämän viikonlopun aikana palautettua, joten pian voin ihan oikeasti ottaa iisimmin.

Mulla ei ole kesälle muutamaa keikkareissua lukuun ottamatta kovin ihmeellisiä suunnitelmia, ja tavoitteeni on lukuisien aktiviteettien sijaan ennen kaikkea rentoutua ja olla tekemättä "mitään". Halusin kuitenkin kirjoittaa jonkin kevyen hyvän mielen kesäfiilistelypostauksen, joten listasin juttuja, joita odotan tältä kesältä.


ystävän kihlajaiset: Näitä juhlitaan itse asiassa jo huomenna. Olen niin innoissani juhlista, sillä ensinnäkin on ihanaa juhlia rakkautta ja toiseksi en ole vielä koskaan ollut kenenkään ystävän kihlajaisissa (enkä polttareissa tai häissä). Olen iloinen myös siitä, että juhlissa on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin.

mökkiviikonloppu kavereiden kanssa: Ensi viikonloppuna kolme kaveriani on tulossa Poriin, ja vietämme viikonlopun meidän mökillämme meren rannalla. Olen niin kiitollinen, että mökkeily saatiin järjestymään erilaisista työaikatauluistamme huolimatta ja että ylipäätään on tällainen porukka, jonka kanssa voi tehdä kivoja asioita. 

Sunrise Avenuen keikka: Tätä on odotettu pitkään ja hartaasti, sillä keikan piti alun perin olla jo vuonna 2020. Nyt on kuitenkin aika heittää lempparibändille hyvästit heidän jäähyväiskeikallaan. Tulee varmasti olemaan hieno kokemus, vaikkakin samalla haikea sellainen. Siskoni on luvannut tulla seuraukseni, mitä arvostan tosi paljon, sillä hän ei ole minuun verrattuna kuunnellut Sunrise Avea juuri ollenkaan. Lisäksi minulla on VIP-liput permannolle, ja siskoni ei ole seisomakatsomoiden ystävä. Ihanasti hän halusi kuitenkin tulla seuraksi, koska muuten olisin ollut keikalla yksin. Samalla tulee taas nähtyä vähän Helsinkiäkin, sillä keikka on siellä olympiastadionilla.

Juha Tapion keikka: Menen äitini ja kummitätini kanssa Juha Tapion keikalle Tampereelle elokuun alussa. Tästäkin tulee varmasti kiva reissu :)


kesäiset juttukeikat: Kesällä juttukeikoissa on aivan oma tunnelmansa, jos pääsee jututtamaan ihmisiä ulkona. Kuviinkin tulee ihanaa eloa luonnon vihreydestä. Oma lukunsa ovat vielä kesään liittyvät juttukeikat, kuten tämän kesän ensimmäinen juttukeikkani, jolla suuntasimme kuvaajan kanssa lammaslaitumelle. Sen erikoisuus oli, että laidun sijaitsee vain parin kilometrin päässä Porin keskustasta. Kesätyöntekijä on myös pestattu lammaspaimeneksi huolehtimaan kyseisestä laumasta.

lukeminen: En ole ehtinyt moneen kuukauteen lukea muuta kuin opiskeluun liittyvää kirjallisuutta, joten odotan jo malttamattomasti, että saan lukea ihan mitä haluan. Viimeistään juhannusviikolla menen kirjastoon, ja lainaan kesälukemista sydämeni kyllyydestä.

luonnonvesissä uiminen: Odotan jo sitä ihanaa tunnetta, kun mökkisaunan löylyistä pääsee pulahtamaan viileään veteen. Ei ole uimisen ja mökkisaunan voittanutta.

Muuttovoitto-etujen hyödyntäminen: Poriin muuttaessa sai ladata Muuttovoitto-nimisen etusovelluksen, ja siellä on vaikka mitä alennuksia ja etuja. Kesän mittaan aion hyödyntää niistä ainakin kuntosalien ilmaisia tai puoleen hintaan tarjolla olevia kokeilujaksoja. Voisin myös käydä ilmaiseksi uimassa maauimalassa ja jossakin museossa. Sovelluksessa on lisäksi muun muassa kuponkeja alennushintaiselle brunssille, mutta ne taitavat jäädä käytettäväksi syksyyn, kun on paremmin aikaa viikonloppuisin (kesäviikonloput menevät lähes poikkeuksetta mökillä).Mitä juttuja sä odotat tältä kesältä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }