Sivut

29.8.2022

HEINÄKUU PUHELINKUVINA


Vihdoin heinäkuun puhelinkuvat! Kovin moni ei ehkä jaksa näitä postauksia näin jälkikäteen lueskella, mutta itselleni on tärkeää koota tämä kooste joka kesäkuukaudelta, joten tässä se nyt tulee. Musta tuntuu, että kesä on suorastaan hujahtanut ohi, vaikka kaikenlaista olenkin ehtinyt kesätöiden ohella puuhailla. Tällä viikolla siirrytään kuitenkin syyskuun alkaessa virallisesti syksyn puolelle, joten yritän saada viimeiset kesäpostaukset mahdollisimman pian julkaistua, jotta päästään täällä blogissa hieman ajankohtaisempiin aiheisiin.Kesäjuhlien look. Mekko on löytö kaverin vaatekaapista. / pilvinen päivä mökillä / juttukeikalla jäätelökioskilla, lopputuloksen voit lukea tästä / Tänänkin kesänä olen harva se päivä pysähtynyt ihailemaan Puuvillakorttelin miljöötä. Ihanaa, kun työpaikka sijaitsee näin kauniissa ympäristössä.


Yksi loppukesän kohokohdista on aina uuden kalenterin hankkiminen. / Tänä kesänä mulla on ollut todella vähän iltavuoroja. Tässä oli kuitenkin meneillään yksi sellainen. / Olen tänä kesänä jo neljättä kertaa ollut tekemässä Satakunnan Kansan kesäkahvilakoostetta, enkä ole vieläkään kyllästynyt. Vaikka kooste onkin juttutyyppinä melko työläs, nautin sen tekemisestä. / Lähdin siskoni kanssa Helsinkiin Sunrise Avenuen viimeiselle keikalle Suomessa. Taivas värjäytyi kauniiksi perjantai-iltana.


Jonotimme keikalle useamman tunnin. Olen kuunnellut Sunrise Avenuen musiikkia 10-vuotiaasta, ja monet bändin biisit tuovat mulle muistoja mieleen. Halusin mahdollisimman hyville paikoille, joten onneksi olin keikalla juuri siskoni kanssa, joka oli valmis tinkimään hieman omasta mukavuudestaan mun vuoksi. / onnellinen fani / Oli parasta! / Ilotulitus kruunasi illan.


Hotelliaamiaiset ovat vaan aivan parhaita. / Kävimme siskoni kanssa Relovessa ja Flea second handissa, ja teimme kummatkin muutamia tarpeellisia vaatelöytöjä. / Sunnuntaina ennen kotiinlähtöä kävimme myös Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. / Kävin työpäivän jälkeen pikaisesti jazzpuistossa pyörähtämässä.


Pysähdyin yhtenä lämpimänä päivnänä töiden jälkeen jätskille ja hetkeksi kuuntelemaan yhtä Suomi-Areenan keskustelua. / Kävin jazzpuistossa yhtenä päivänä myös töiden puolesta, kun selvitin, millaista on Porin superviikon vegaaninen-, kasvis- ja gluteeniton ruokatarjonta. / Sain verhot ikkunaan. / ...ja isän tekemän yöpöydän paikalleen!


kohti Tamperetta / matkalukeminen / Kävin kavereideni kanssa syömässä. / Jälkkärijätskit kävimme hakemassa Musu-jätskikahvilasta, joka oli sisustettu kauttaaltaan vaaleanpunaisella.


Tampereen reissulla sunnuntaiaamu lähti käyntiin Cafe Aitoleivän brunssilla ystäväni Elinan kanssa. / Eräs ilta mökillä bongasin taivaalta vaaleanpunareunaisia pilviä, ja jäin ihastelemaan näkyä hetkeksi. / Isovanhempani ja perheeni tulivat luokseni kylään, ja äiti toi kahvipöytään mukanaan mansikkakakun. / Samalla viikolla myös kummini kävivät kylässä.


matkalla töihin / Kävin kaverini Jennin kanssa iltalenkillä. / mökillä <3 / mökkitunnelmaa osa 2Mitä sulle jäi päällimmäisenä mieleen heinäkuusta? Oma kohokohtani heinäkuulta oli ehdottomasti Sunrise Avenuen viimeinen Suomen keikka.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }