Sivut

6.9.2022

ELOKUU PUHELINKUVINA

Moii! 

Syyskuu on lähtenyt kivasti käyntiin. Työt Satakunnan Kansassa jatkuivat, palasin opiskeluiden pariin, ja viikonloppuna olin ystäväni ihanissa 30-vuotisjuhlissa. Tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus mennä viimeistä kertaa tänä vuonna mökille yöksi, sitä seuraavana viikonloppuna Tuusulaan tupareihin ja loppukuusta viettää viikonloppu Tampereella. Muuten yritän vain saada uudenlaisen arjen toimimaan sujuvasti ja keritä kerran viikossa salille ja nukkumaan hieman aikaisemmin kuin kesällä.

Täällä blogissakin siirrytään hieman ajantasaisempiin ja syksyisempiin tunnelmiin, kun saan kesäpostaukset tämän elokuun puhelinkuvakoosteen myötä alta pois. Ajattelin kertoa tulevissa postauksissa ainakin suunnitelmistani syksylle ja esitellä kunnolla mun uuden asunnon. Kuvat oon jo ottanut, mutta työt ja kesätekemiset ovat vieneet sen verran aikaa, että en ole niitä saanut koottua postaukseksi asti. Oon miettinyt myös, että voisi olla kiva tehdä mitä syön päivässä -postaus, kirjoitella tänne erilaisista arkea helpottavista nikseistä sekä toteuttaa jonkinlainen liikuntapäiväkirja ja jakaa se teidän kanssanne. Ideoita mulla tapani mukaan siis riittää, mutta katsotaan nyt, mitä todellisuudessa kerkeän toteuttaa.Nyt kuitenkin ensin pikakelaus mun elokuusta:

Siskoni Anni tuli pariksi yöksi luokseni, kun hänellä alkoi kesäloma elokuun alussa. / Kävimme muun muassa syömässä Amarillossa mun työpäivän jälkeen. / Kokeilin ekaa kertaa tehdä kylmäsavulohipastaa, ja siitä tuli ihan superhyvää. / Kävimme Annin kanssa myös aamupalalla Sokos hotel Vaakunassa.

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna lähdin äitini ja kummitätini kanssa Tampereelle. / Söimme ravintola Puistossa. / Sen jälkeen kävimme pikaisesti hotellilla, ja suuntasimme Juha Tapion keikalle Ratinan stadionille 😍 / Keli oli suurimman osan ajasta ihan hirveä, sillä tuuli kovaa ja satoi lähes taukoamatta. Sää oli myös melko kolea. Keikka oli kuitenkin ihan huikea!Keikan jälkeisenä sunnuntaina kävimme muun muassa Tampereen tuomiokirkossa. / ...ja Amarillossa syömässä. / Saman päivän iltana takaisin kotiin päästyäni innostuin lähtemään lenkille. / Mu Pori o kaunis

taiteilijan luona juttukeikalla / Samalla viikolla tein juttua myös Poriin hiljattain avautuneesta Shaktajoogakoulusta. / etätöitä mökillä / Kävin hakemassa herkkuja alennuskoodilla.

Aschanin lounassalaatit on niin hyviä! / Löysin vihdoin Porista yhtä mun lempparileivistä. / skarppi otsis parturin jälkeen / Kävin parin kuukauden tauon jälkeen ekaa kertaa salilla.

menossa töihin / herkkulounas / venetsialaisilta mökillä / syksyn ekat omenat kotikodin puista


Tällä kertaa tuli aika ruokapainotteinen kooste :D Ruuan sijaan elokuulta jäi parhaiten mieleen siskon parin päivän yökyläily ja Tampereella vietetty keikkaviikonloppu - ihania muistoja. Mitä sä puuhailit elokuussa? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }