Sivut

1.8.2022

KESÄKUU PUHELINKUVINA

Mooi!

En tiedä, mihin tämä aika oikein menee, kun yli puolet kesästä on jo takanapäin. Tai oikeastaan mulla on aavistus... Tulen olemaan koko kesän töissä, ja vaikka alkukesästä olinkin sitä mieltä, ettei minulla olisi mökkiviikonloppujen lisäksi juuri mitään ohjelmaa kesällä, tuntuu että joka viikko on kuitenkin ollut vähän jotakin töiden jälkeen illalla. Esimerkiksi viime viikolla sekä isovanhempani että kummini kävivät kylässä luonani ja lisäksi vielä eräs kaverinikin tuli käymään pikaisesti yhtenä päivänä, minkä jälkeen olimme lenkkeilemässä. Olen myös kesän aikana käynyt kaksi kertaa Tampereella ja kerran Helsingissä, ja aina noiden viikonloppujen jälkeen on mennyt ainakin maanantai tavaroita purkaessa ja reissusta palautuessa. Mutta kesä on ollut kiva, ja tuntuu että tekemistä on kuitenkin kokonaisuudessaan ollut sopivasti niin, että välillä on ehtinyt vähän hengähtää ja oleillakin.

Kesäkuun puhelinkuvia on melko myöhäistä jakaa näin elokuun ensimmäisenä päivänä, mutta halusin joka tapauksessa julkaista tämän postauksen, joten tässä tulee. Vastaava postaus heinäkuulta on jo tekeillä, joten ehkäpä saan sitten sen hieman nopeammalla aikataululla julkaistua :D Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta asiaan: tältä mun kesäkuu näytti puhelimen gallerian kautta tarkasteltuna:Äiti osti mulle kukkia uuteen kotiin. / Muuttovoitto-sovelluksen tervetuliaistoivotus Poriin: ilmaiset pullakahvit Petras cafessa. / Ostin lämpömittarin mun ekaan omaan saunaan. / Tuli epätodellinen fiilis, kun näki kevään puristuksen tulokset, ja oman nimen perässä sanan päätoimittaja. (Teimme keväällä eräällä yliopistokurssilla Journalistin yhden numeron.)


lounassalaatilla Aschanissa ekaa kertaa kesän aikana / Kävin tutustumassa vieraslajikasveja syövään lammaskatraaseen, ja niistä kesätyönään huolehtivaan lammaspaimeneen. / Sisko teki mulle ihan älyttömän hienon kampauksen sukulaistytön ylioppilasjuhliin. Päällä mulla on mummuni vanha, liki 70-vuotias mekko. / Masterchef Australiasta alkoi uusi kausi, ja oon kattonut sitä ihan innoissani. Kuinkas muutenkaan :DSisko tuli kylään ja oli ostanut meille jätskit. / Tapasin ensimmäistä kertaa yhtä tyyppiä kahvittelun merkeissä. Oon taas vähän aktivoitunut kavereiden etsimisessä, kun elämässä olisi aikaa useammallekin uudelle ystävälle. Aika näyttää eteneekö muutama uusi tuttavuus  pidemmälle, mutta ainakin on taas yritetty. / Kesän eka Tampereen reissu. Parhaita juttuja viikonlopussa oli tää superhyvä brunssi Pellas cafessa. / Ostin Eccon astetta kalliimmat kengät 😅 Kannatti ilmeisesti pulittaa vähän enemmän, nimittäin nää on olleet niin hyvät jalassa.


Äiti teki kalakeittoa ja toi mullekin <3 / Kävin töissä tutustumassa yhteen Porin uusimmista ravintolatulokkaista. / Solon uuniperuna-annos :p / Tein juttua villaverstaan yrittäjästä, tää oli mielenkiintoinen paikka.kesän eka mökkiviikonloppu / sateinen mut aina yhtä kiva Reposaari / Yyterissäkään ei pilvisenä ja koleana päivänä ollut ruuhkaa. / Kivi-Porin talot 😍pyörällä juttukeikalle, tää kuuluu kesään / Ostin jäätelön oikein kioskilta sen kunniaksi, että kolmen päivän juhannusvapaani olivat tässä kohtaa vielä edessä. Suositus muuten remix-jätskille, superhyvää ainakin musta! / Tänäkin vuonna vietin juhannuksen oman ja sukulaisperheen kanssa mökillämme. / Juhannuspäivänä kävin äitini ja siskoni kanssa Reposaaressa ja Reposaaren takarannalla.


Kyllä kelpaa, kun kotimatkan varrella on tällaisia maisemia. / Asunnossani oli helteillä liki yhtä kuuma kuin ulkona, eikä sisälämpötila ole nyt viileämmilläkään keleillä laskenut kertaakaan alle 25 asteen 😅 / Oon vuosikausia miettinyt, että pitäisi hankkia joku hattu jota kesällä voisi pitää. Tänä vuonna sain vihdoin aikaiseksi. / Kävimme muutaman kesätoimittajakollegani kanssa kesäkuun vikana (erittäin helteisenä) päivänä Yyterissä, ja merivesi tuntui illalla niin ihanalta, että olisin voinut uida vaikka tuntikausia. Muutenkin kyseinen ilta oli tosi kiva!Mitä sinä puuhailit kesäkuussa?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }