Sivut

20.8.2014

VIIME PÄIVIEN ILONAIHEITA

En oo nyt taas vähään aikaan ehtinyt postailemaan, joten ajattelin koota tähän vähän viimeaikaisia ilonaiheita (joita on yllättävän paljon). Ilman sen kummempia löpinöitä: tässä tulee!


Ilmottauduttiin Idan kaa koulun järjestämälle Heureka+Helsinki reissulle. Pääkaupunkiseudulla en oo käyny sitten ala-asteen, joten odotus reissua kohtaan on kova!

Biologian tunnit piristää tässä jaksossa mun päiviä tosi paljon! Kiva opettaja ja kiinnostava aihe saa aikaan sen, että motivaatio opiskelua kohtaan nousee kummasti...

Mulla on ollu huono näkö jo useamman vuoden mut koska en niitä täydellisiä yksilöitä oo onnistunut löytämään, oon sitte vaan kärvistelly ja siristelly ilman laseja. Tällä viikolla ihme kuitenkin tapahtui ja tän tytön mukaan lähti sekä silmä- että aurinkolasit. Nyt vaan odotellaan linssejä...

Tällä viikolla on satanu paljon ja sen takia tulinkin extra-iloiseksi aurinkoisesta aamusta.Päätin että minähän en sitten wanhojentanssiparista stressaa. Tai yleensäkään wanhoista. Mähän ilmoittauduin kurssille ihan omasta halustani ja siks et se tulee olemaan unohtumaton kokemus. Okei, myönnän. Pieni stressinpoikanen ehti jo jostakin pesiytyä aivoihin, mutta häädin sen pois, enkä enää päästä sitä takasin.

Oon saanut hoidettua paljon keskeneräisiä asioita kuten opiskelijakortin tilaamisen ja yhteiskuntaopin kirjan hankkimisen.

Ens viikolla alkaa pianotunnit vanhassa tutussa paikassa, mutta uuden opettajan kanssa. Kaivattuja muutoksen tuulia siis luvassa!

Uus Demi oli eilen tipahtanut postilaatikkoon. Ainuttakaan sivua en oo vielä ehtiny lukemaan, mutta näyttää kyllä vahvasti siltä, että hyviä juttuja on taas koko lehti täynnä...

Isä toi mulle postimerkkejä mikä tarkoittaa sitä, että maanataina lähtee joitakin kortteja maailmalle. Rakastan postcrossingia päivä päivältä vaan enemmän!

Viettäkää rento viikonloppu! ♥: Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }