Sivut

4.8.2014

KESÄ VIELÄ JÄÄDÄ VOIS
Kesälomaa on enää viikko jäljellä. Koulu alkaa pian. Mä en oo vielä valmis. Lukion toinen vuosi tulee erittäin todennäköisesti olemaan elämäni rankimpia opiskelun osalta. Paljon kursseja, paljon kokeita, paljon kaikkea. Ehkä jopa vähän liian paljon. Nyt voin rehellisesti myöntää ettei oo ollenkaan motivoitunut olo. Kaikki on kyllä aineellisesti kunnossa, kirjat hankittu jne. mutta ku mieli haluis vielä lomailla ja olla vaan. Tuntuu myös ihan älyttömän vaikeelta ajatukselta herätä ennen seitsemää, varsinki kun on tällänen aamuntorkku.
  Toisaalta näkeehän koulussa ainaki päivittäin kavereita. Ja pianotunnitki alkaa taas! ♥ Mutta kuitenki on sellanen fiilis et haluis vaan kynsin ja hampain roikkuu kiinni siinä kesässä. Kyllähän vieläki varmaan riittää lämpimiä päiviä ja auringonlaskuja veden äärellä, mutta kuitenki se syksy vääjäämättä lähestyy koko ajan. Ja loppujen lopuks tosi pian koittaa syyskuu ja lokakuu ja tulee sateista, harmaata ja pimeetä.
  Nyt tuli kyllä aika valivali-postaus mutta oli pakko saada tää purettua johonkin. Ja kyllä kai siihen arkeen silti taas pikkuhiljaa tottuukin. Eikä pidä unohtaa että onhan tässä vielä monta päivää aikaa nauttii kesästä!


PS. Ekalla kerralla ku kuulin ton biisin (tai oikeastaan puolet siitä) ajattelin tyyliin et ompa kiva kesäbiisi. Sitte kuulin tän toiseen kertaan ja oliki vähän sulattelemista ku huomasin et Stig vierailee tässä. Ei kai siinä muute mitään mutta ku en oo vaan ikinä tykännyt sen äänestä/laulutavasta... Mutta kyllä mä sit kuitenki päädyin lopulta siihen tulokseen et onhan tää ihan kiva biisi! >:D

Muistakaa nauttii kunnolla viimeisistä kesä(loma)päivistä! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }