Sivut

14.9.2014

KESÄKOOSTE 2014

Tän postauksen tekeminen on venynyt ja venynyt mutta nyt tää on vihdoin täällä: kooste kesästä 2014. Tää kesä oli monella tapaa "paras kesä ikinä". Näin kavereita, oli todella hyvät lomailusäät, mökillä tuli vietettyä paljon aikaa ja blogiin ilmestyi postauksia ennätysvauhtia. Vaikka tähän kesään mahtuikin monia onnellisia hetkiä, ei kaikki ollut aina ruusuilla tanssimista. Stressasin kun kavereiden kanssa tuli niin vähän yhteisiä kursseja, olin tuskastunut kun helle vaan jatkui ja jatkui (ruokahalu meni&hiki&huono olo), enkä saanut kesätöitä yrityksistäni huolimatta. Kokonaisuudessaan kesästä jäi silti huippuhyvä fiilis ja monta ihanaa muistoa, joten palaillaampas niihin tunnelmiin kuvakollaasien muodossa :)

KESÄKUU

Loma alko toukokuun viimisenä päivänä iloisissa merkeissä, sillä vitosjakson numerot oli mulla koko ykkösvuoden parhaat. Loman alussa vietettiin Oonan kaa rento ja huippukiva päivä Kirjurinluodossa ja päästiin näin fiiliksiin kesästä, lomasta ja vapaudesta. Kesäkuussa oli neljät juhlat: serkun valmistujaiset, toisen serkun tuparit, mummun 80v. synttärit ja siskon rippijuhlat. Olin paljon kavereiden kanssa ja vietettiin monia ihania hetkiä yhdessä. Mökkikausi alkoi ja heitin talviturkin pois.
HEINÄKUU

Heinäkuu alkoi ihanalla pyöräretkellä Idan kanssa. Kuukausi oli todella helteinen ja oltiin paljon mökillä, jossa mm. uitiin, saunottiin, veneiltiin ja käytiin Enskerissä. Ihailin auringonlaskuja, valokuvasin, söin jäätelöä ja nautin kesästä. Mökkeilyn välissä näin kavereita ja bloggasin. Heinäkuussa Ida oli myös meidän mökillä kaksi yötä ja tuo viikonloppu kuului ehdottomasti kesän kohokohtiin. Valokuvasin ennätyspaljon ja onnistuin ensimmäistä kertaa kuvaamaan pisaroita. Heinäkuu oli koko kesän ja ehkä jopa koko vuoden onnellisin kuukausi. Oli vain jotenkin niin hyvä olla, ei stressiä mistään ja ihania ihmisiä ympärillä...ELOKUU

Elokuun alussa tehtiin siskon kanssa pieni extempore-reissu Pomarkkuun mummun ja pappan luokse. Koulu alkoi 11.8. ja motivaatio oli aluksi hukassa, mutta arkeen tottui taas pikkuhiljaa. Illat alkoivat pimentyä ja hämärtyä, mutta viikonloppuisin tultiin vielä mökille. Koulun osalta oli jo ekalla viikolla paljon hommaa, joten kirjoja tuli raahattua mökillekin. Pianotunnit jatkuivat taas ja uusi opettaja oli ihan huippukiva!
Toivottavasti teilläkin oli hyvä kesä(loma)!  ♥: Jenny

4 kommenttia :

  1. sulla on tosi kiva blogi!:) jos haluut chekata meidän blogin niin tässä linkki siihen: http://ten-million-miles-away.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  2. Kivoja nuo maisemakuvat! :-)

    http://sinissofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }