Sivut

2.11.2014

KOKO VIIKON KUULUMISET

Heippa viikon hiljaisuuden jälkeen! Nyt ollaan jo marraskuun puolella ja ainakin mulla on sellanen olo että lokakuu meni ohi ihan huomaamatta. Nyt on luvassa kuulumisia koko viikon ajalta ja mulla on melkoinen määrä kerrottavaa, joten on kai aiheellista antaa maratonpostausvaroitus!


Viime viikolla mua ärsytti tosi paljon koulussa tunneilla (varsinki jos satuin istumaan ikkunan lähellä) koska aina tuntui olevan aurinkoista ja sellanen ihanan kirpeä syyssää, joka ois täydellinen lenkkeilyyn. Kun sitte pääsin kotiin niin joko oli hämärää/pimeetä, hirveesti läksyjä seuraavalle päivälle tai sato vettä. Tiistaina oli ekan jakson kokeenpalautukset ja olin itseasiassa tosi tyytyväinen mun numeroihin. Englanti meni tosin yhtä huonosti huonommin kuin yleensä mut sitä osasin odottaakin... Ja matikkakin meni pieleen mut olin sillon vähän kipee niin sitä ei oteta tässä kohtaa laskuihin... mutta muuten meni siis paremmin kuin hyvin ja matikkaakin pääsen korottamaan ens viikolla! :) (siitä huolimatta et se läpi menikin)
  Keskiviikkona ja torstaina oli upeet auringonlaskut kun istuin bussissa matkalla kotiin. Oisin halunnut olla sillä hetkellä jossain pellolla/ylipäätään ulkona kuvaamassa, mutta ehkä vielä joku kerta... Mistä tulikin mieleen se et mua ei tällä hetkellä ärsytä tosiaankaan eniten se, että on pimeetä, ilmat viilenee jne. vaan se ettei millekkään kivalle tunnu löytyvän aikaa. Sillon koulujen alkaessa mulla oli paljon rennompi jakso enkä joutunut koko kuuden viikon aikana tekemään ainuttakaan tutkielmaa tai esitelmää tai puhetta tms. Nyt niitä kaikkia onkin sitten läjäpäin ja siihen vielä sanakokeet ja perusläksyt päälle. Ei kiva. Mutta jos tän jakson nyt vaan jotenkin jaksais niin sitten ois taas tulossa hiukan kevyempää lukujärjestystä ennen joulua.
  Torstaina täällä Porissa avattiin uus Puuvillan kauppakeskus. Musta ei oo koskaan ollu "änkeemään" mihinkään avajaispäivänä, eikä tää kerta ollut poikkeus. Muutenkin nyt on ollu sen verran koulukiireitä, etten ois ees ehtiny sinne menemään. Koulussa kyllä jo kavereiden kaa naurettiin et oon joskus tyyliin puolen vuoden päästä ainoo porilainen joka ei oo vielä käynyt siellä Puuvillassa. :D


Perjantaina kävin pitkästä aikaa salilla. Edellisestä salikerrasta ennen tota perjantaillista oli useampi kuukausi ja se on kyllä harmi. Aina kun aikaa pääsee kulumaan enemmän tavallaan unohtaa kuinka kivaa se liikunta on ja tulee suurempi kynnys alkaa taas liikkumaan enemmän tai menemään just johonkin salille/uimaan tms. Ja nykyään kun aika on kortilla mä oon huomannut valitsevani tosi usein sen helpoimman vaihtoehdon eli lähtemisen lenkille niissä vaatteissa, jotka on ekana naulakossa ja samaa reittiä kuin aina ennenkin. Mutta jos ees joskus koittaa jotain erilaista saa vähän vaihtelua ja motivaatiokin pysyy paremmin yllä. Pitäisi vaan muistaa se ja lähteä esim. just sinne salille vaikka kuinka tuntuis että on vaivalloista ku pitää pyytää kyytiä yms.



Lauantaina tein koulujuttuja, treenailin vähän pianobiisejä ja kävin lenkillä. Ja illalla sato lunta! Vaikka olikin odotettavissa et se lumi sulaa parin päivän sisällä niin silti olin jotenkin pettynyt tänä aamuna kun sato vettä. Ois ollu niin ihanaa et maanantaiaamuna kun ois menny kouluun se ohut lumipeite ja kuura ois narskunu jalkojen alla ja hengitys ois huurunnu sellasessa pikkupakkasessa...
  Anni (mun sisko) oli lauantaina Puuvillassa ja se toi mulle yhden ihanan neulepaidan,  jota olin jo aiemmin katellut. Silloin kun sitä neuletta ite katselin, mun oli kuitenkin pakko jättää se kaupan hyllylle, koska siellä oli vaan kaks kokoo liian isoja paitoja. Nyt mä kuitenkin sain sen kaikesta huolimatta, enkä vois olla iloisempi! Siskot on joskus ihania. ♥ Tällä viikolla oon myös löytäny uusia lemppariblogeja tän postauksen ansiosta: http://annieveliinaa.blogspot.fi/2014/10/naita-blogeja-luen.html Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa, jos haluutte lukulistalle täytettä.


Toivottavasti ees joku jakso lukea loppuun asti... tuli taas puolhuomaamatta höpöteltyä ties mitä :D Hyvää marraskuun ekaa viikkoa kaikille! : Jenny

2 kommenttia :

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }