Sivut

15.12.2014

VALOA TUNNELIN PÄÄSSÄ

Moi taas (pitkästä aikaa)! Mä oon ollu tässä viime aikoina melko kiireinen. Läksyjä on taas vaihteeks tullu enemmän, äikästä pitäis tehdä mediaseurantatyötä ja lukee kirjaa, uskonnosta pitäis tehdä ryhmätyötä ja musiikista esitelmää. Lisäks pitäis yrittää saada ne tanssit pidettyä mielessä ettei tulis sitte helmikuussa wanhojen lähestyessä mitään hirveetä paniikkia... Viikonloppu tuli siis tosiaankin tarpeeseen! Viikonlopun aikana sain muun muassa vetää mun to do-listalta pari juttua yli, käydä kaks kertaa lenkillä, rentoutua ja askarrella joulukortteja. Innostuin pitkästä aikaa kirjoittamaan myös vähän postcrossing-kortteja, yllätysyllätys teemalla joulu. Tämän näkösiä kortteja lähti siis tällä kertaa maailmalle...


Lauantaina otin lenkille hetken mielijohteesta kameran mukaan, kun kerrankin aurinko näyttäytyi siihen aikaan, että mäkin pääsin sen valosta nauttimaan. Kameran mukaan ottamista en kyllä katunut hetkeäkään, sen verran kivoja näistä kuvista musta tuli! Lenkkeiltiin siskon kaa myös vähän eri reittiä ku yleensä ja oli kyllä kivaa vaihtelua... Toi reitti on muutenkin niin huippu ku sen varrella ei kovin montaa ihmistä yleensä vastaan tuu ja maisemat on ihan omaa luokkaansa jos vertaa esim. johonkin perus asfalttia ja taloja tyyliseen.
Jotenkin ihan hassua miten nopeesti aika on taas menny. Enää tää viikko ja sitten on joululoma! Ootan lomaa nyt kyllä tosi paljon, niin paljon kaikkee kivaa on luvassa. Juhlitaan muun muassa mun 18v. synttäreitä ja lauantaina ollaan menossa parin kaverin kanssa jonnekin kahvilaan loman alkamisen kunniaks :) Ja tietenkin nää peruslomajutut on aina ihania: saa nukkuu pitkään, ei oo läksyjä, aikaa tehä mitä haluu yms.

Kuka muu on loman tarpeessa? Niin ja mitä tykkäsitte kuvista? : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }