Sivut

3.1.2015

MELKEIN TÄYSI-IKÄINEN

Moikka! Täällä kirjottelee nyt melkein 18-vuotias bloggari, minkä kunniaks juhlittiin eilen muutaman kaverin kanssa. Olin hohtokeilaamassa elämäni ekaa kertaa ja yleisesti ottaen keilaamassa monen vuoden tauon jälkeen. Oli kyllä huippu ilta! Syötiin ittemme ähkyyn, pelattiin Aliasta, juteltiin, naurettiin ja tietenkin keilattiin. En oo juhlinu mun synttäreitä kavereiden kanssa varmaan neljään-viiteen vuoteen, niin oli erityisen kivaa päästä kokemaan sellastakin pitkästä aikaa. :) Ainoo miinus oli aivan järkyttävä ilma, mut ei sekään pahemmin haitannu kun kumminki sisätiloissa oltiin.
Hävisin kummallekin´kaverille yli sadalla pisteellä, oli vissiin taidot vähän ruosteessa :D Mut pääasia kuitenkin et oli hauskaa! Pakko nyt vielä mainita sekin, et oltiin siellä viiminen puol tuntii käytännössä kolmestaan, oli aika jees :) Huippua lauantain jatkoa vielä! : Jenny

6 kommenttia :

 1. Keilaus on kyllä kivaa, mutta ainakin itelläni se joko menee tositosi hyvin tai tositosi huonosti! :-D Eli ole sellaista keilaskabaa otettu jossa jäisin jonnekin taulukon keskelle, joko meni hyvin tai sit kaikki ränniin. Mutta synttäriaktiviteettina se on kyllä mainio, tai oikeestaan porukalla koska tahansa! Näytti olevan hauskat synttärit ja onnea täysi-ikäistymisestä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vaihteli kyllä kans aika paljon noi tulokset, mut oli kyllä tosi hauskaa! Kiitos vielä onnitteluista :)

   Poista
 2. I like your post! :) marta-kaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Keilaus on kyllä ihan huippua! Kivoja lahjojakin sait..alkoi tehdä mieli irttareita..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii on!! ja joo lahjat oli kyl huippuja :) sitte vaa kauppaan hakemaan :p

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }