Sivut

8.6.2015

KAIKKI MITÄ HALUSITTE TIETÄÄ

Moikka pitkästä aikaa! Työt ja yo-lukeminen on pitänyt mut sen verran kiireisenä että tänne päivittely on venynyt ja venynyt. On tässä viime aikoina silti ollut hommille kivaa vastapainoakin, oltiin nimittäin vanhempien ja siskon kanssa viikonloppuna Helsingissä Live Aid-konsertissa ja oon ehtinyt nähdä paria kaveriakin. Valokuvaustakin on tullut harjoitettua ihan kiitettävästi, mistä todisteena ovat taas yksi kuvista täyttynyt muistitikku ja erinäisissä kansioissa jatkokäsittelyä odottavat sadat elleivät jopa tuhannet kuvat. Tänne bloginkin puolelle riittäis ideoita vaikka muille jakaa. Oispa vaan aikaa niin sais päästää tän inspiraation valloilleen! Sitä nimittäin riittäis blogin lisäksi muun muassa musiikkidiplomin aloitteluun ja valokuvaukseen. Tääkin postaus on lojunut mun luonnoskansiossa jo pienen ikuisuuden ja luulen ettei kovin moni edes muista näitä kysymyksiä enää, mutta eikös sitä niin sanota että parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Täältä siis tulee vastaukset kaikkeen mitä halusitte tietää :)


LEMPPARIJUTTUJA

Lemppari ruoka ja herkku?
En osaa päättää vaan yhtä lemppariruokaa, mutta tykkään paljon esimerkiks kalasta, valkosipuliperunoista, erilaisista salaateista ja tortilloista. Lemppariherkkua on taas ehdottomasti irtokarkit ja toinen ikuisuuslemppari on mustikkapiirakka.

Lempiaineet koulussa?
bilsa, maantieto, äikkä ja psykologia (ja saksa ja ruotsi ja musiikki... tiiän joo, mua kiinnostaa melkein kaikki :D)

Lempi laulajat/bändit?
Näitä on paljon! Mutta muun muassa Sunrise Avenue, One Republic, One Direction, Avicii, Haloo Helsinki!, The Script, Diandra, Adele, Christina Perri, Ellie Goulding, Nightwish, Cheek ja Ne-Yo.

Lempi kuva itsestäs?
Mulla ei mitään sellasta lemppareista lemppareinta kuvaa oo, mutta tässä muutamia, joista tykkään...
Lempi rinteesi Levillä?
maailman cup, koillisrinteistä 5 ja 6 & näiden lisäks vielä 10

Top 3 lempi bloggaajat?
Kamala päätös kun tykkään niin monista blogeista ja bloggaajista, mutta mennään nyt näillä ensimmäisillä mieleen tulevilla huippublogeilla ja bloggaajilla eli Anni blogista Annieveliina, Elsa blogista ELSANNELI ja Sara blogista Outta my heart.

Parasta kesässä?
vapaa-aika, lämpö, mökkeily, uiminen, vihreys, kukkivat kasvit, valoisat kesäillat, auringonlaskut, sateen jälkeinen tuoksu, juhannus, marjat, jäätelö

Parasta talvessa?
lumiset ja aurinkoiset pakkaspäivät, hiihtäminen, laskettelu, joulu, piparit

Mikä on lempi vaatekappaleesi ihmisten ilmoilla ja mikä kotona?
Kotona tykkään mahdollisimman rennoista vaatteista eli collareista ja jostain ihan perus paidoista tai huppareista, ihmisten ilmoilla farkut ja joku kiva yläosa (esim. tollanen kun alapuolella olevassa kuvassa) on se missä viihdyn parhaiten.

Mikä on sun lempiasu?
en osaa sanoa silleen mitään tiettyä, mutta tällä hetkellä joku tän tyylinen tai vaikka jopa ihan tää kuvassa oleva


UNELMIA JA ODOTUKSIA

Unelma-ammatti?
tällä hetkellä toimittaja (tai onhan se oikeastaan ollut tässä jo pidemmän aikaa)

Millainen olisi unelmiesi päivä?
Aamulla sais nukkua silleen sopivan pitkään ja syödä rauhassa aamupalaa ja laittaa hiukset yms. Sit sen jälkeen tehtäis kavereiden kaa jotain kivaa, ehkä parhainta ois mennä rannalle (olettaen että ois kesä) tai ihan sama oikeastaan missä oltais kunhan hengailtais yhdessä ja ois lämmin ja aurinkoinen ilma. Sitte illemmalla palaisin kotiin, syötäis perheen kaa jotain hyvää ja katottais yhdessä vaikka jotain leffaa. Pääasia päivässä kuitenkin ois sellanen rentous ettei ois kiire minnekään eikä takaraivossa jyskyttäis tekemättömät asiat.

Millainen olisi unelmiesi talo?
Joku sellanen vähän vanhanaikainen, jossa ois iso terassi. Sisustuksessa ois käytetty kaikkia vanhanaikaisia huonekaluja (mulla on nyt mielikuva sellasista tietynlaisista tuoleista ja pöydistä, oispa kuva millä vois havainnollistaa!), sitte talossa ois iso kirjahylly ja akustinen piano. Sisustukseen haluisin lisäksi jotain Lappi-aiheista, esim. sellasen noitarummun tai mitä ne nyt oikeelta nimeltään onkaan. Unelmatalon täydentäis se että se sijaitsis hyvällä paikalla (tarpeeks kaukana naapurin seinästä ja sopivalla etäisyydellä palveluista).

Millaset ois sun unelmien treffit?
En osaa vastata tähän mitään tiettyä, mutta sellaiset ettei tulis missään vaiheessa vaivaantunutta tunnelmaa eli toisin sanoen oisin niillä just sen oikean ihmisen kanssa.


Mitä odotat tältä vuodelta?
Tältä vuodelta ootan vielä One Directionin keikkaa, edessä olevia kuvausreissuja, uimista luonnonvesissä, syksyn rentoja lukujärjestyksiä ja toivottavasti hyviä yo-tuloksia biologiasta ja ruotsista.

Mihin maihin haluaisit matkustaa ja miksi?
En oo koskaan ollut ulkomailla ja mulla on tosi monia maita, jotka kiinnostais mua/joihin haluisin matkustaa, joten en listaa tähän ihan kaikkea mahdollista. Nää maat on siis sellasia realistisia matkakohteita ja pidemmän aikaa mua kiinnostaneita.
  Islantiin, koska maan geysirit, jäätiköt ja tulivuoret kiehtoo mua kovasti. Oon nähnyt myös paljon kuvia Islannista ja meidän bilsan/mantsanope on kertoillut sen matkasta siellä. Islannin pääkaupunki Reykjavik vaikuttaa myös kivalta ja kauniilta paikalta, jossa riittäis nähtävää!
  Saksaan, koska oon lukenut saksaa nyt lukiossa lyhyenä kielenä niin ois tosi kiva päästä kuulemaan sitä livenä ja ehkä vähän käyttämäänkin. Lisäks Saksassa ois paljon nähtävää Alpeista kaikkiin linnoihin ja kirkkoihin asti.
  Italiaan, koska siellä ois ensinnäkin vähän lämpimämpää kuin noissa edellämainituissa ja toisekseen siksi että siellä ois myös aivan älyttömästi nähtävää. Ja mua kiinnostais tosi paljon ihastella esim. Colosseumia livenä. Italiasta löytyis myös varmasti kaikenlaisia shoppailumahdollisuuksia ja sekin kyllä kelpais :)
  Englantiin, koska Harry Potter, One Direction ja monet muut huippujutut on kotoisin sieltä :D No okei, oikeasti mua houkuttaa myös nähtävyydet kuten nää Big Benit, Tower bridget ym., shoppailu ja maisemat!
  Sitten vielä joku rantakohde ois kiva, esim. just Kanariansaaret. En oo kyllä mikään kauhee auringonpalvoja, mutta oishan siellä nyt muutakin tekemistä. Tässä ois vaan se etten haluis mennä rantalomalle silloin kaikkeista kuumimpaan helleaikaan kun ahdistaa jo ajatus jostain +39° lämpötiloista, se on vaan liian kuumaa mulle!


MENNEISYYTTÄ JA TÄTÄ HETKEÄ

Jos voisit elää yhden päivän uudestaan, mikä se olisi?
Ompa vaikee kysymys!  En oikeesti osaa päättää!! Toisaalta haluisin elää wanhat uudelleen, toisaalta jonkun päivän lapsuudesta.

Mitä unta näit viimeksi?
En itseasiassa muista mitä unta oon nyt viimeksi nähnyt, mutta tälleen yleisesti ottaen voisin todeta että mun unissa on usein joku katastrofi meneillään ja jälkikäteen ajatellen ne on aika koomisia.

Ootko värjännyt koskaan hiuksia? Jos oot niin minkä väriseks?
En oo, enkä lähiaikoina tuukkaan värjäämään.

Mikä on ollut tän vuoden paras asia tähän mennessä?
Pakko sanoa, että wanhat. Uskomaton päivä, ihana kokemus! :)

Mitä harrastat tällä hetkellä ja mitä kaikkea oot harrastanut aikaisemmin?
Tällä hetkellä harrastan pianonsoittoa ja postcrossingia sekä tietysti bloggaamista. Aiemmin oon harrastanut vähän kaikkea, joitakin juttuja oon vaan kokeillut ja joitakin jatkanut useampia vuosia. Eli oon harrastanut siis tanssia, postimerkkien keräilyä, pingistä, 4H-kerhoa ja laulua.


RANDOMEITA

Mitä tekisit, jos saisit nyt 100 euroa ja se pitäisi käyttää 24 tunnin aikana?
Mentäis kavereiden kaa tekemään jotain kivaa (esim. keilaamaan, huvipuistoon) ja syötäis mahat täyteen loppurahoilla :)

Voisitko tehdä jotain näistä postauksista kuukauden suosikit tai kerro blogeista joista tykkäät eniten ja miksi? :)
Joo ehdottomasti teen noista vaikka molemmat, kiitos ideoista! :)


Nyt tää tyttö lähtee bilsan kirjojen pariin... Viettäkää te muut rento ilta ja toivottavasti tykkäsitte kysymyspostauksesta vaikka tää vastaaminen venyikin vähän pitkälle! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }