Sivut

14.6.2015

LIVE AID UUSI LASTENSAIRAALA 2017

Kylmä tuuli ja pilvistä, mutta sisältä lämmin. Yhteinen halu auttaa. Se yhdistää. Rakennetaan yhdessä maailman paras lastensairaala. Sen totesi juontaja monta kertaa. Yhteistyöllä kaikki on mahdollista, jopa tämän mittakaavan projekti. Kaiken kruunaa musiikki. Musiikki yhdistää myös ihmisiä. Sen lisäksi se tuo lohtua vaikeissa tilanteissa. Siitä muistuttavat ihmisten tarinat ja heidän lohtukappaleensa, joita konsertissa kuultiin useita. Vaikka sää ei suosi, musiikki ja yhteinen päämäärä saavat tunnelman kohoamaan. Siitä saatiin todiste reilu viikko sitten Helsingin olympiastadionilla. Todiste saatiin myöskin siitä ettei keikalla olemisen viehätys katoa mihinkään vaikkeivat kaikki esiintyjät olisikaan omia lemppareita. 2015 on ollut mulle jo tähän mennessä todellinen keikkavuosi ja parin viikon päästä se saa taas jatkoa kun suunnataan siskon ja serkun kanssa katsomaan One Directionia! Ei siitä vaan mihinkään pääse et I love music!
Oliko joku teistä kenties myös tuolla? Jos oli, niin kertokaa mitä tykkäsitte! Ja ihan mielenkiinnosta kuulisin myös miltä homma näytti telkkarista katsottuna jos joku jaksaa kertoa ;) : Jenny

2 kommenttia :

 1. telkkarista katsottuna ei oikein homma näyttänyt etenevän .. :-D mainoskatkoja ja tylsiä etukäteen kuvattuja pätkiä koko ajan, jotkut esityksetkin jäi mainoskatkojen takia näkemättä kokonaan. Mutta paikanpäällä oli varmasti tosi kiva tapahtuma!

  www.tthekidult.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikan päällä oli kyllä huippua mut mietin kyllä itsekin vähän et mitäköhän kaikkee telkkarissa ei näytetty! :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }