Sivut

2.7.2015

365 KUVAA -HAASTE

Mooi! Oon koko viikon yrittänyt löytää väliä milloin ehtisin postailemaan tänne tai vaihtoehtoisesti aloittamaan viime viikonlopun kuvien läpikäymistä, mutta ei niin ei. Tääkin postaus on nyt tällänen mitä oon kirjotellut kännykällä pitkin viikkoa mm. ruokatunnilla hommissa samalla kun oon mutustellu eväitä :D Työt on jo ihan loppusuoralla, itseasiassa huomenna on jo viiminen päivä, ihan hullua miten nopeasti aika kuluu... Vastahan koulut loppu ja menin ekaa päivää töihin. Just äsken vielä laskin päiviä One Directionin konserttiin ja nyt sekin on jo ohi. Itseasiassa tuntuu et just vähän aikaa sitten oli vielä lunta maassa ja nyt kesäkin on jo hurjaa vauhtia menossa kohti loppuaan. Hyi muuten ku olin masentava... Äkkiä siis muihin aiheisiin kuten vaikka siihen et  musta tuntuu et päivittelen tätä ajan kulumista joka toisessa postauksessa, minkä lisäks vielä päivittelen sitä kavereille, äidille ja niin edespäin >:D Harrastaako kukaan muu samaa?


Mutta nyt siihen varsinaiseen juttuun, eli kuvahaasteeseen, jonka bongasin Kiian blogista! Homman jujuhan on kaikessa yksinkertaisuudessaan ottaa joka päivä vuoden ajan yksi kuva. Mä oon helpottanut juttua vielä sen verran että kännykkäkuvatkin käy hätätapauksessa... Pääasiassa kuitenkin yritän kuvata nää kuvat kameralla koska tässä samalla olis tarkoitus oppia hyödyntämään kameraa ja sen eri asetuksia entistä paremmin. Se pointti minkä takia mä tällaseen juttuun lähden mukaan on kuitenkin ennen kaikkea se että siihen kameraan tulis tosiaan tartuttua enemmän kuin kerran tai pari viikossa. Monilla on varmaan sama juttu kuin mulla että joskus kameraan tulee parin tunnin aikana parisataa kuvaa (hyvä esimerkki se One Directionin keikka) ja sitte tän jälkeen kamera lojuu viikon jossain nurkassa käyttämättömänä. Tän haasteen avulla aion paitsi kehittyä kuvaajana, myös löytää ihan arkipäiväisistäkin jutuista jotakin kuvauksellista ja kaunista. Aion myös haastaa itseäni ja kokeilla erilaisia juttuja (kameran rajoissa toki kun sitä järkkäriä en vielä omista... kuumottelis ostaa näillä kesätyörahoilla mut saa nähdä maltanko vielä kun ensin haluun punnita vaihtoehtoja hyvin huolellisesti yms).
  Täällä blogin puolella tää haaste tulee myös näkymään jonkin verran. En kyllä vielä tiiä tarkalleen minkä verran kun en oo saanut päätettyä kuinka usein päivittelen tän projektin etenemisestä. Mitä mieltä te ootte? Viikoittain, kuukausittain, pari kertaa kuussa?? Joka tapauksessa nää kaikki tähän haasteeseen liittyvät postaukset tulee tästä eteenpäin löytymään 356 kuvaa -tägin alta.
  Niin ja vielä selvennykseksi! Aloitin tän eilen eli 1.7.2015, joten lopetuspäivä on 1.7.2016. En oo ikinä toteuttanut mitään näin pitkää haastetta eli wish me luck etten tyyliin unohda jotain päivää välistä! Ois muuten oikeesti niin ärsyttävää jos unohtais et alottaisin varmaan alusta :D Niin ja pakko vielä mainita että toi ainokainen kuva tässä postauksessa on tän haasteen aloituspäivältä eli kuva 1/365.

Nyt aattelin kuitenkin lopettaa tän mahdollisesti sekavan postauksen ja siirtyä bilsan kirjojen pariin! : Jenny

4 kommenttia :

 1. Pari kertaa kuussa vois olla ihan kiva ! Ja ihania nää sun blogin kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos kommentista! Mäkin itse asiassa oon miettinyt jotain 2-4 kertaa kuussa et kiva kuulla sun olevan samoilla linjoilla :)

   Poista
 2. Pari kertaa kuussa olis mun mielestä sopiva väli! Tosi kiva idea tää haaste :-)

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toi väli on varmasti aika hyvä kun monet on sen kannalla :) Ja eikö, mustakin tää on ihan huippu haaste!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }