Sivut

15.9.2016

KESÄKOOSTE 2016

Moikka pitkästä aikaa! Mulle tuli tässä vähän postaustaukoa ihan huomaamatta kun viime aikoina on ollut niin paljon kaikkea ajateltavaa ja tehtävää (eikä kaikki valitettavasti kovin mukavaa) etten ole ehtinyt bloggeria edes avata reiluun viikkoon. Ajattelin kuitenkin, että kuulumiset voidaan jättää toiseen kertaan ja palata nyt vielä muistelemaan kesää 2016. Täältä siis tulee tämän kesän kooste ;)

KESÄKUU
Kesäkuussa painoin valkolakin päähäni, ryhdyin perustamaan blogitiimiä, pidettiin ystäväni Jennan kanssa ihana picnic, listasin blogiin juttuja joissa oon hyvä ja vastaavasti myös niitä, joissa en oo ihan niin hyvä sekä vietin perinteisen mökkijuhannuksen. Kesäkuussa tuli myös jännitettyä yhteishaun tuloksia, pohdittua tulevaisuutta, lomailtua sanan varsinaisessa merkityksessä ja nautittua kesästä.

HEINÄKUU
Heinäkuun alussa julkaistiin meidän blogitiimin ensimmäinen yhteinen postaus ja täydensin kuvauskalustoani laajakulmaobjektiivilla. Avasin tämän syksyn suunnitelmia, esittelin uuden lempparipaitani ja jaoin kanssanne yhden kauneimman koskaan näkemäni auringonlaskun. Heinäkuussa saapuivat myös yhteishaun tulokset (jäin pienelle varasijalle), vietin paljon aikaa mökillä perheeni kanssa ja aloitin syksyn kirjoituksiin valmistautumisen. Lisäksi alkoi armoton muuttohässäkkä asunnon etsimisestä huonekalujen ynnä muiden hankkimiseen ja Tampereella tuli tämän vuoksi käytyä kerta jos toinenkin.

ELOKUU
Elokuussa pohdin 365 photos challengen päättymistä ja blogitiimiläisten kanssa kesän top 5 juttuja. Julkaisin teille myös ensimmäistä kertaa liikuntapäiväkirjan. Minä ja Oona muutimme Tampereelle ja aloitimme opiskelijaelämän. Kirjoitin myös ensimmäisen postauksen täältä Tampereelta, jossa kerroin kuulumisia. Palasin myöskin kesän alussa tekemääni summer bucket listiin tsekkaamalla mitä tuli tehtyä ja mitä ei. Elokuu oli kiireinen, mutta ehdin silti vielä muutaman kerran mökille ja sain tänne bloginkin puolelle aikaan yllättävän monta tekstiä kuvineen.

Hyvää loppuviikkoa teille kaikille ja palaillaan toivon mukaan taas pian! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }