Sivut

5.5.2018

BT - FUKSIVUOSI NUMEROINA

Moikka pitkästä aikaa! Edellisestä postauksesta on useampi viikko ja tänä aikana onkin ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Olen saanut useamman kurssin päätökseen ja enää onkin jäljellä vain muutama tehtävä ennen lomaa. Tän viikon keskiviikkona kalenteriin vapautui kertaheitolla vähän isompi määrä tilaa, joten eiköhän tää postaustahti ala vihdoin pikku hiljaa kääntymään uuteen nousuun. Nyt kuitenkin toukokuun blogitiimipostaukseen. Tässä kuussa otettiin yhteiseksi teemaksi numerot. Kukin meistä siis jakaa numerofaktoja jostakin aiheesta, mulle itselle aiheeksi valikoitui luonnollisesti ihan paras päättymäisillään oleva fuksivuosi. Tässäpä siis joitakin lukuja kuluneilta yhdeksältä kuukaudelta, olkaa hyvät!


1 Moreenimediassa julkaistu juttu
3 ompelua odottavaa haalarimerkkiä
4 aktiivista WhatsApp-ryhmää (Vuoden aikana näitä on ollu enemmänkin, mut nää neljä on säilyny tähän päivään asti aktiivisina ja tulee varmaan jatkossakin säilymään.)
5 haalareihin kiinni ommeltua merkkiä
6 leimaa ja 6 vierailtua kahvilaa Wappumättörundilla


10 op edestä kielenhuoltoa
20 op edestä sivuainekursseja
25-vuotias ainejärjestömme Vostok
62 suoritettua opintopistettä, hyvä mä!
paljon uusia kokemuksia ja ystäviä, suuri määrä uuden oppimista, useammat haalaribileet, yhdet kolmiot, Kopulan kaverisitsit, valmennuspäivän järjestäminen, tuutoriksi pääsy, eka opiskelijavappu - ihan superpaljon kaikkea ikimuistoista ja ihanaa ja uutta

Nyt mä alan hoitamaan muutamia rästihommia, kuten s-pankin tunnusten käyttöönottoa ja kuvien muokkausta (niitä on kertynyt odottelemaan lähemmäs 1000, ups...) mut sen jälkeen on ehdottomasti päästävä ulos nauttimaan tuosta ihanan lämpimästä ja aurinkoisesta säästä. Vihdoinkin ei oo kiire minnekään, vaan saa rauhalliseen tahtiin hoitaa velvollisuuksia alta pois - best! Mitä just sulle kuuluu?

PS. Käy kurkkaa myös HelinSinin ja Kristan numeropostaukset!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }