Sivut

13.7.2018

365 KUVAA - KESÄKUU

Kesäkuun haastekuvia täällä hei! Suunnittelin kerrankin jakavani nää kuvat ajoissa, mutta niinhän siinä sitten pääsi käymään, että kohtalo puuttui peliin. Sain nimittäin riesakseni angiinan ja siihen päälle kuumettakin vielä. Tiistaista lähtien oonkin lähinnä lepäillyt ja katsonut jakson toisensa perään Masterchef Australian uusinta kautta. Tän sairaslomakuulumispäivityksen jälkeen onkin hyvä siirtyä varsinaiseen asiaan, tässäpä siis vihdoinkin parhaat palat kesäkuun 365-kuvista!


Sain pappalta ihanan kesäkortin 💕 Kortti on niin paljon mun mieleen, että se on ollut mun huoneessa esillä kesäkuun alusta saakka.


Tää lähti mukaan aikamoisena heräteostoksena Halpa-Hallista :D Mut oon jo pidemmän aikaa (lue pari vuotta) miettinyt tämän testaamista, joten eiköhän jo ollut aikakin...


Eräs kesäkuinen päivä haluttiin tehdä siskon kanssa jotain mun ja hänen töiden välissä. Päätettiin siis lähteä pyöräilemään, ja paikkaa ei tarvinnut kauan miettiä: Kirjurinluoto ❤ Käydään molemmat siellä suhteellisen usein, mutta edellisestä kerrasta yhdessä oli päässyt kulumaan useampi vuosi.


Mua vaivasi erään viikon aikana aikamoinen inspiraation puute kuvaamisen suhteen. Keksin kuitenkin yhtenä tällaisista päivistä ottaa kuvan siskoni söpöistä sukista: kyllä sitä aina jotain kuvattavaa on.


Tää kuva saa vaan kaipaamaan takas Turkuun ja Turun linnaan. Meillä oli sen verran tiukka aikataulu, että vielä ois riittänyt paljon nähtävää. Vitsi meillä oli kuitenkin silti niin ihana kesäinen turisteilupäivä siellä Helin ja Anniinan kanssa!


Mökkitie, tarviiko edes sanoa enempää? Mä rakastan mökkeilyä. Tänä kesänä se on kuitenkin jäänyt hieman vähemmälle kuin menneinä kesinä, sillä mulla on usein töitä myös lauantaisin. On kuitenkin parasta lähteä vaikka suoraan töistä ajelemaan kohti mökkiä, jos aikaa jää siellä oleiluun edes se sunnuntaipäivä ja lauantai-ilta/yö. Luonto, veden läheisyys, sukulaiset, mökkisauna, uiminen, lenkit hiljaisilla teillä...


Herkuteltiin siskon kans Spice icen jätskeillä, nam!


Ja lisää jätskiä haha :D Herkuteltiin Helin kanssa Robert´s coffee Ratinan ihanilla gelatoilla, ja suunnattiin sieltä vielä nauttimaan lämmöstä ja jatkamaan höpöttelyä Ratinanrantaan. Syy kyseiselle Tampere-reissulle oli oikeastaan hammaslääkäri, mutta samalla ehdin tehdä kaikkea muuta (paljon kivempaa) kuten näkemään kavereita.


Ja hyvänä lopetuksena postaukselle rakas merimaisema ❤

Mitä teille kuuluu? Mä jatkan vielä loppuviikon sairaslomalla, ja ens viikolla onkin sit edessä taas kuuden päivän työputki. Muuten oon ollut (kuten koko kesän) aika vaihtelevilla fiiliksillä. Välillä on ihania päiviä ja hetkiä, välillä taas toivon syksyn tulevan pian. Yritän kuitenkin parhaani mukaan nauttia auringosta, lämmöstä, mökkeilystä ja kivoista seuran sekä tekemisen täyteisistä päivistä silloin (harvoin) kun niitä on! Ihanaa heinäkuuta teille kaikille, palaillaan asiaan uuden postauksen kera toivottavasti jo ens viikolla :) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }