Sivut

30.7.2018

Q&A - KYSYKÄÄ, SISKONI VASTAA

Mun blogissa on ollut perinteinen kysymyspostaus viimeksi kesällä 2015 eli kolme vuotta sitten. Aattelin että nyt voisi olla korkea aika laittaa uusi kysymyspostaus tulille, tällä kertaa tosin pienellä erikoisuudella: siskoni vastaa kaikkiin kysymyksiin. Nyt onkin siis täydellinen tilaisuus kysyä musta ja mun blogista tai mistä ikinä keksittekään toisen näkökulmasta. Sisko tietää mun elämästä tällä hetkellä ehdottomasti parhaiten, joten siksikin musta on hauskaa päästää hänet ääneen. Aikaa lähettää kysymyksiä teillä on perjantaihin 10.8. asti, minkä jälkeen Anni sit vastailee teille. Nyt vain kysymyksiä tulemaan! 

2 kommenttia :

  1. Mikä on Jennyn blogissa parasta? Minkä tekemisestä Jenny nauttii eniten? Milloin Jenny ärsyttää sinua? Kuinka paljon vietät aikaa Jennyn kanssa? Mitä ihailet Jennyssä?

    VastaaPoista
  2. Mistä asiasta / asioista riitelette eniten vai onko erimielisyyksiä ollenkaan? Hauskin muisto Jennystä? Mikä on mieleenpainuvin kokemus mitä yhdessä olette tehneet (esim. bändin keikka tms.)? Onko Jennyllä sanontoja tai hokemia mitä hän toistelee tietämättään, jotka ärsyttävät/huvittavat? Lempiruoka/juoma/jälkkäri?

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }