Sivut

21.7.2018

ILTASIIVOUSTYÖN PLUSSAT JA MIINUKSET

Mun elämä pyörii tällä hetkellä aika vahvasti töiden ympärillä, joten päätin myös kirjoitella aiheesta. Työpaikkaani en aio tarkemmin paljastaa, mutta oon siivoamassa iltaisin/öisin. Arkisin mun vuoro kestää suunnilleen puol kasista puol kahteen, mutta riippuu jonkin verran päivästä missä ajassa oon valmis. Tyypillisesti mulla menee noin 5,5h, mutta toisaalta taas tällä viikolla oon ollut joka päivä 6h tai jopa kauemmin. Lauantaisin meen töihin noin 18.00, ja vuoro kestää suunnilleen neljä tuntia. Sunnuntait puolestaan on mulla aina vapaita. Oon ollut töissä kesäkuun puolesta välistä lähtien, ja mulla on soppari elokuun loppuun. Nyt kun iltasiivoustyötä on takana reilut 6vko, on hyvä aika jakaa tän duunin plussat ja miinukset. Mennäänpä siis asiaan!


+ Päivällä on aikaa tehdä kaikkea.
+ Palkkaa kasvattavat ilta- ja yölisät.
+ Aamuisin ei tarvitse herätä aikaisin.
+ Ei ole painetta laittautua, tai pukeutua tietyllä tavalla. Töissä on työvaatteet, ja siivotessa tulee hiki, joten laittautuminen on tänä kesänä rajoittunut lähinnä vapaapäiviin.
+ Parkkipaikka löytyy helposti, eikä parkkimaksua tarvitse maksaa.
+ Toinen mahdollinen vuoro, mitä mulla ois saattanut olla, ois ollu 5.00 - 9.30 tai jotain sinnepäin. Oon kyllä ennemmin illalla töissä ku tohon aikaan. Neljältä aamuyöstä herääminen nimittäin sekoittaisi mun vuorokausirytmin täysin.


- Mulla on aina sama vuoro, joten vaihtelua ei oikein ole. Toisaalta tämäkin on sellainen juttu, joka on tavallaan myös plussa, sillä töihin löytyi suht nopeasti rutiini.
- Varsinkin näin helteillä ilta ois se aika, milloin menisin lenkille, kuvaamaan, jätskille... Kun illat kuluu töissä, ei oo luonnollisesti mahdollisuutta tehdä iltaisin mitään. Ja tällä lämpötilalla siivotessa jos missä tulee kuuma.
- Työvuoron jälkeen oon fyysisesti aivan poikki. Toisaalta työt käy treenistä, minkä voi laskea plussaksikin.
- Töissä menee sen verran myöhään, ettei aamulla jaksa herätä aikaisin (tai edes yhdeksältä) paitsi jos on pakko.


Tällaisia plussia ja miinuksia löytyi mun kesäduunista! Olis tosi mielenkiintoista tietää myös sun työn plussat ja miinukset, joten nappaa tästä postausidea itselles tai kerro kommenteissa sun työn hyvät ja huonot puolet. Mä meen tästä heittämään vikat tavarat autoon, sit ruuan kimppuun ja sen jälkeen töihin tuplavuoroon. Ja yöllä mökille, best 💕

2 kommenttia :

  1. Onpas tosi kivat kuvat! :) Mitä oot tehnyt, kun noi näyttää paljon tarkemmille kuin yleensä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Krista!! En kyllä tiiä, mielestäni oon tehny samalla tavalla ku ennenki :D

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }