Sivut

19.1.2020

KURKISTUS KALENTERIIN: VIIKKO NELJÄ

Helou, toivottavasti sulla on ollut rentouttava viikonloppu!

Oon ollut Porissa nyt keskiviikkoillasta lähtien, sillä tulin Satakunnan Kansaan töihin torstaiksi ja perjantaiksi, ja jäin työpäivien jälkeen tänne vielä viikonlopun viettoon. Lauantai ja sunnuntai ovat kuluneet rennoissa merkeissä isovanhempien luona käyden, ulkoillen ja blogijuttuja ideoiden. Sain vihdoin myös idean mun kandiin. Ilmeisesti kannatti tuskastella tutkielma-aiheen valitsemisen vaikeutta, sillä lopulta isäni heitti ilmoille ajatuksen uskontoon liittyvistä kohuista ja sitä kautta aiheongelmani ratkesi.

Sunnuntaisin tulee lähes poikkeuksetta mietittyä, aikataulutettua ja suunniteltua seuraavaa viikkoa, joten ajattelin jakaa näin viikon viimeisenä päivänä mun ensi viikon suunnitelmia. Mun mielestä on hurjan mielenkiintoista nähdä muiden ihmisten kalentereita, joten ehkä tekin tykkäätte tästä virtuaalisesta kurkkauksesta mun almanakkaan :)


maanantai Mulla ei ole mitään yliopistolla, mutta ajattelin siitä huolimatta herätä ajoissa. Starttaan päivän varmaankin hoitamalla pikkuasioita pois to do -listalta. Näihin kuuluvat esimerkiksi sähköpostien lukeminen, tarpeen vaatiessa kalenterin päivittäminen ja yhden laskun maksaminen. Aion myös tehdä erästä projektityötä. Sitä varten pitäisi muun muassa litteroida pieni haastattelupätkä, päivittää projektin online Wordia ja etsiä kirjallisia lähteitä hyödynnettäväksi. Teen mitä todennäköisimmin jotain nopeaa ruokaa, ja yritän pysyä mahdollisimman tehokkaana, jotta voin illan ottaa rennosti.

tiistai Viikon toisen arkipäivän ensimmäinen kalenterimerkintä on lounas yliopistolla puolilta päivin kaverin kanssa. Sen jälkeen suuntaan pari tuntia kestävään kandiseminaariin. Viiden maissa ohjelmassa on puolestaan zumbatunti ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

keskiviikko Päivän ainoa meno on Tiimi toimii -kurssin nelituntinen luento, joka kestää kahdestatoista neljään. Tämän jälkeen käyn yliopistolla syömässä, ja illalla pitää miettiä ainakin hieman seuraavan päivän ruokaostoksia.


torstai Sääennusteet lupaavat talvisempaa keliä ainakin täksi päiväksi, jee! Jos tämä pitää paikkansa ja lämpötila putoaa pakkasen puolelle, suuntaan varmaankin aamupäivällä lenkille. Yritän motivoida itseni sinne muutenkin, mutta pikkupakkanen nostaisi ulkoiluintoa kummasti... Voisin ottaa kamerankin mukaan ja täyttää vähän kuvavarastoja. Puoli kolmelta mulla on parturiaika, ja samalla reissulla aion hoitaa ruokaostokset useammaksi päiväksi eteenpäin. Illemmalla kokkailen ehkä pariakin eri ruokaa, olisi nimittäin kiva saada jotain pakastimeen varastoon. Jos näyttää menevän hirveän myöhäiseksi niin siirrän ehkä osan ruuanlaitosta viikonlopulle.

perjantai Aamu alkaa parhaimmalla mahdollisella tavalla eli brunssilla kaverin kanssa! Siitä päivä jatkuu kaupunkiasioita hoitaen. Muutama meikkijuttu pitäisi ostaa loppuneiden tilalle ja yksi lainakirja palauttaa. Lisäksi yritän metsästää jostain farkkupaitaa ja uutta penaalia. Rakastan tällä hetkellä omistamaani farkkupaitaa, ja se on yksi mun käytetyimmistä vaatekappaleista. Se on kuitenkin palvellut mua jo ainakin viisi vuotta ja alkaa valitettavasti osoittaa kulumisen merkkejä, enkä mä löydä millään vastaavaa tilalle :(

lauantai Rentoa kotihengailua viikonlopun kunniaksi, se kuvaa todennäköisesti hyvin mun lauantaipäivää. Teen ehkä muutamia koulujuttuja, jos en ole aiemmin viikolla ehtinyt tai saanut aikaiseksi. Lisäksi varmaankin siivoan vähän, kuuntelen musiikkia ja ulkoilen. 

sunnuntai Rauhallinen viikonloppumeininki jatkuu. Luen varmaankin kirjaa ja blogiakin voisin päivittää (varsinkin jos saan aiemmin viikon aikana kuvattua jotain). Uusi viikko alkaa häämöttää, joten käyn läpi seuraavan viikon aikataulut sekä deadlinet ja ostan junaliput Poriin ja takaisin tammi-helmikuun vaihteeksi.

Mitä sulla on suunnitelmissa huomenna alkavalle uudelle viikolle?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }