Sivut

26.1.2020

TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUNUTTA

Suloista sunnuntaita!

Sosiaalisessa mediassa on viime aikoina puhuttu useaan otteeseen "vanhoista hyvistä blogiajoista" ja siitä, miten sitä niiden aikojen meininkiä halutaan tuoda tämän nykyisen naistenlehdistä inspiroituneen blogikulttuurin sekaan. Oon innostunut noiden pohdintojen myötä ihan uudella tavalla perinteisistä kuulumis- ja höpöttelypostauksista sekalaisilla kuvilla. Vaikka mun blogi ei olekaan koskaan ollut erityisen siloiteltu kokonaisuus, alkuajan postauksiin verratessa ero on selkeä. Nykyään ei tule oikein kerrottua viimeisimpien päivien kuulumisista, eikä varsinkaan höpöteltyä sekalaisista ja toisiinsa liittymättömistä asioista. Tämän postauksen myötä tulee kuitenkin tehtyä molemmat ja otettua näin askel taaksepäin spontaanimpaa bloggaamista kohti. Tässä siis suurin piirtein aikajärjestyksessä tällä viikolla tapahtuneita juttuja!


Olin kaverini Anniinan kanssa yliopistolla lounaalla niin täpötäydessä ruokalassa, että jouduttiin hetki odottamaan ennen kuin päästiin istumaan. Täyttä on yliopistolla syödessä usein aiemminkin ollut, mutta ikinä ennen ei ole käynyt näin, että istumapaikkoja ei ole ollut vapaana yhden yhtäkään.

Ostin vihdoin uuden penaalin kuluneen ja useita vuosia palvelleen tilalle. Nimimerkillä sama penaali käytössä ainakin lukion ekalta asti vai olisiko peräti yläasteelta... Useamman vuoden penaalietsintäni päättyivät, kun kiikutin kassalle Marimekon pussukan ihanalla sinisellä kukkakuosilla.

Kävin ekaa kertaa zumbassa tämän vuoden puolella.

Olen ollut todella huolissani eräästä kaveristani. Hänen tilanteensa on pyörinyt mielessä lähes jatkuvasti kuluneiden päivien ajan. Tämän vuoksi erityisesti loppuviikko on tuntunut kuluvan kuin sumussa erillään muusta maailmasta.

Useampana iltana Ruudusta on tullut laitettua pyörimään jakso ikuisuuslemppariani Masterchef Australiaa.


Tilasin ensimmäistä kertaa elämässäni muutaman elintarviketuotteen netistä. Halusin testata hävikkiä vastaan kamppailevaa Matsmartia, ja samalla tulikin näin alkuvuodesta kokeiltua itselle ihan uutta juttua.

Selvittelin sivuainejuttuja ja täytin kalenteriin läjän kevätlukukauden deadlineja. Laitoin myös kirjastosta varaukseen pari sivuainekursseihin tarvittavaa kirjaa.

Testasin kaverini kanssa Café Aitoleivän aamupalan. Kävin myös ekaa kertaa INCHin liikkeessä, josta tarttui mukaan pilkullinen pusero. Sinne kannattaa ehdottomasti suunnata, mikäli etsii farkkuja tai jotakin simppeliä ja laadukasta "vaatekaapin kulmakiveä".

Perjantai-iltana söin siskoni Annin kanssa Amarillossa pitkän kaavan mukaan. Vietettiin muutenkin perjantaina aikaa yhdessä, ja se tuntui jotenkin erityisen hyvältä. Oon niin kiitollinen siitä, että meillä on läheiset välit!


Join viikonlopun kunniaksi Mu Porini -kaffeet uudesta talvimuumimukistani. Sain sen synttärilahjaksi ja se on ollut mulla jo useamman viikon, mutta en ole aiemmin ehtinyt ottaa sitä käyttöön.

Kokkasin kanapastaa ja tomaattista nyhtökauralasagnea.

Tein reilun neljän kilometrin lenkin auringonpaisteessa.

Mulla on koko viikon roikkunut eräs projektityö, mutta tänään tuli hoidettua sekin ajan tasalle.


Me sovittiin siskon kanssa eilen extempore leffatreffit tälle päivälle. Päätin kerrankin olla ajoissa, joten nyt läppäri kiinni ja valmistautumaan ;) Miten sun viikko on sujunut?

4 kommenttia :

 1. Oi että tämmösey postaukset on kivoja! Blogit on just sen takia niin mahtava juttu, että yhtä aikaa voi luoda sellaista naistenlehtimäistä sisältöä mutta toisaalta kans tämmösiä oikein arkisia höpöttelypostauksia. Matsmart on ihan huippu, sieltä on tullut monesti tilattua ruokaa. Tälläkin hetkellä on yksi paketti itse asiassa tekemässä tuloaan :D Jospa tuo kaverisi tilanne selviäisi pian, tosi harmi että se painaa noin paljon :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep toi on kyllä yks blogien parhaista puolista, että voi tehdä niin monenlaista sisältöä! Kiva että säkin oot löytänyt Matsmartin. Sen idea on niin kiva, että aion kyllä hyödyntää sitä aina välillä jatkossakin :) Toi kaverin tilanne on kyllä tosi ikävä :( Mutta ellei se muutu mihinkään suuntaan, niin kai siihen ajan kuluessa ainakin tottuu.

   Poista
 2. Tuo on kyllä täysin totta, että tämä blogimaailma on muuttunut tosi paljon tässä vuosien varrella. Harvoin sitä tulee enää itsekkään tehtyä niitä vanhoja kunnon kuulumis / höpöttely postauksia joissa on mukana vähän sitä sun tätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, älä muuta sano!! Onneks kuitenkin bloggaajalla on vapaus kirjoittaa mitä ja miten haluaa, joten voi tehdä välillä tällaisia sillisalaattipostauksia ja sit seuraavalla kerralla taas pysyä yhdessä asiassa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }