Sivut

11.9.2020

HEINÄKUISEN SUNNUNTAIN ILTAPYÖRÄILY






Heinäkuisena sunnuntai-iltana mökkiviikonlopun jälkeen päätimme lähteä siskoni Annin kanssa ex tempore pyöräilemään. Ihan pikku lenkki vaan, kun ei sit tiedä, koska seuraavaksi on aikaa ja tarpeeksi hyvä sää, että viitsii lähteä. Tartuimmekin tuumasta toimeen melkein saman tien.

Muutaman kilometrin polkemisen jälkeen tajusimme, että A) lämpötila lähenteli ainakin auringossa hellelukemia ja B) vesipullon mukaan ottaminen olisi ollut erittäin järkevää. Emme kuitenkaan viitsineet enää palata takaisin hakemaan sitä vettä, vaan jatkoimme eteenpäin. Reitti valikoitui sitä mukaa, kun vastaan tuli risteyksiä, joissa piti päättää kumpaan suuntaan käännytään.

Muutamien mutkien kautta päädyimme peltomaisemiin Holmintielle. Aurinko paistoi jo melko matalalta, mutta paahtoi silti niin kuumasti, että paita liimaantui selkään. Sora rahisi pyöränrenkaiden alla, jossain sirkutti lintu. Pysähdyimme tien varteen ihailemaan maisemia ja hengittämään kesää. Takaisintulomatkalla koukkasimme kaupan kautta, ja ostimme Ässä mix -mehujäät. Muistan miten se maistui siinä hetkessä aivan tajuttoman hyvältä.

2 kommenttia :

  1. Miten ihana tunnelmapostaus! *.* Tällaisia lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit tällaisesta vähän erilaisesta postauksesta 💛

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }