Sivut

21.2.2021

FIKSURUOKA-TILAUS ON HELPPO KEINO ESTÄÄ RUOKAHÄVIKKIÄ JA SÄÄSTÄÄ RAHAA - NÄMÄ TUOTTEET OSTIN ITSE VIIMEKSIEnnen kuin menen varsinaisesti asiaan: tämä ei ole kaupallinen yhteistyö. Halusin ihan muuten vain esitellä viimeisimmän Fiksuruoka-tilaukseni, sillä 1) muiden ihmisten ostoksethan ovat tunnetusti yksi niistä asioista, jotka kiinnostavat yllättävän monia meistä ja 2) musta on ihana vinkata tästä, jos joku ei ole vielä kuullut tällaisesta mahdollisuudesta. En varmasti ole ainoa, jonka mielestä on inhottava ajatus, että käyttökelpoisia asioita menee hukkaan. Siksi onkin ihan mahtavaa, että Fiksuruoka-verkkokaupasta voi tilata erilaisia huoneenlämmössä säilyviä tuotteita, jotka olisivat muuten vaarassa päätyä hävikiksi. Valikoima koostuu pääosin ruuasta, mutta sen lisäksi Fiksuruualta voi tilata muun muassa kynttilöitä, puhdistusaineita ja hygieniatuotteita.

Mä oon jo jonkin aikaa tilannut silloin tällöin paketin Fiksuruualta. Tilaan sieltä aina vain sellaisia asioita, joita muutenkin ostaisin kaupasta, ja odotan että tilaukseen kertyy järkevä määrä tavaraa. Myslin ja parin teepaketin takia en siis esimerkiksi ala vielä tilausta tekemään. Toki voin ostaa jotakin varastoon, jos vaikkapa ilmainen toimitus on jo hinnan puolesta lähellä, ja löydän valikoimasta jotakin järkevää, mitä voin vielä tilaukseen lisätä. Välillä myös lykkään jonkin kuivaruokatuotteen ostamista, jos tiedän tekeväni lähiaikoina Fiksuruoka-tilauksen. 

Mulla olisi varaa ostaa vastaavat asiat "normaalistakin kaupasta", mutta mun mielestä on aivan järjetöntä, että esimerkiksi läjäpäin teepaketteja heitetään roskiin vain sen takia, että niiden pakkaus uudistuu. Tämä on kuitenkin yksi esimerkki siitä, miten tuote voi päätyä Fiksuruuan verkkokauppaan. Hävikkiruokatilaus on älyttömän helppo tapa tehdä pieni ympäristöteko, ja plussaa on tietenkin myös se, että tuotteet myydään alennetuin hinnoin. Omalla kohdallani tästä tavasta syntyvä säästö on sen verran pientä, että teen tilauksia pääasiassa muiden pluspuolien vuoksi. Olen tilannut kerran myös Matsmartilta, joka toimii vastaavalla periaatteella. Fiksuruuan valikoima vaikuttaa kuitenkin oman kokemukseni perusteella laajemmalta, ja sieltä olen löytänyt useammin tuotteita, joita muutenkin käyttäisin. Yrityksellä on suomalaiset omistajat, ja tilaukset lähetetään Turusta. Tämäkin on yksi syy, minkä vuoksi saan Fiksuruoka-tilauksistani hyvän mielen. On aina ilo tukea suomalaisia yrityksiä. 
Ootko sä ikinä tilannut Fiksuruualta tai muusta vastaavasta verkkokaupasta? 

2 kommenttia :

  1. Nam, nälkäisenä oli kyl tuskaa katella näitä kuvia! :D Oon tilannu sekä Matsmartilta että Fiksuruoalta, ja molemmat on kyl ihan huippupaikkoja. Ruokaa edullisemmin, ja tilauksesta tulee hyvä mieli kun tietää tehneensä ympäristöteon. Välillä raskasta laatikkoa on vain tosi ikävä kanniskella, mutta ruoan takia tekee lähes mitä vain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokakuvat nälkäisenä on kyl paha 😅 Mä oon tosiaan kokeillut molempia myös, kuten postauksestakin ilmenee, mutta päätynyt ajan myötä Fiksuruuan vakkaritilaajaksi. Oot kyllä oikeassa, että laatikon kantaminen on välillä vähän haastavaa. Onneksi pyöräilykeleillä laatikon voi köyttää tarakalle niin sen kuljettaminen käy melkein itsestään.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }