Sivut

14.7.2021

HYVÄ FIILIS TÄSTÄ KESÄSTÄ

Kävimme pikaisesti Reposaaressa siskoni ja serkkuni kanssa eräänä hellepäivänä. Mökiltä oli lyhyt matka piipahtaa kävelemässä söpöillä pikkukaduilla ja tietty hakea jäätelöt viilennykseksi. Viime kesänä haaveilin myös Reposaarivisiitistä, mutta se jäi väliin. Nyt tuli hyvä mieli, kun tuli käytyä siellä pitkästä aikaa vapaa-ajalla, vaikka ei kauaa jaksettukaan kuumuudessa kierrellä.
Mulla on hyvä fiilis tästä kesästä. Ihanaa voida sanoa näin.

En ole tehnyt mitään suurta ja ihmeellistä, mutta kaikkea pientä mukavaa kuitenkin, enemmän kuin vuosikausiin. Nyt kolmantena kesätoimittajakesänäni työt ovat menneet eniten omalla painollaan ikinä, mikä on vapauttanut energiaa vapaa-ajalle. En ole enää stressannut työasioista niin paljon kuin aiemmin, vaan uskaltanut luottaa siihen, että osaan ja kaikki järjestyy kyllä, vaikka välillä eteen tulisikin hankaluuksia. Alkukesä oli omalla kohdallani normaalia työntäyteisempi ja kun lisäksi kirjoitin töiden ohella lukuvuoden viimeistä esseetä, ylimääräistä aikaa ei juuri jäänyt. Juhannuksen jälkeen onkin tuntunut ihanan vapauttavalta tehdä ennen ja jälkeen töiden ihan mitä huvittaa. Kesätoimittajavuosia ennen minulla oli kesäisin enemmän vapaa-aikaa, mutta kesiin liittyi aina enemmän tai vähemmän stressiä ja pahaa mieltä niin työ- kuin muustakin elämäntilanteesta.

Tänä kesänäkin olen ollut ajoittain kateellinen muiden ystävistä, kaveriporukoista ja kesätekemisistä. Olen miettinyt jälleen koenkohan joitain asioita koskaan, onkohan tulevaisuudessakin niin, että minun elämääni mahtuisi lisää ihmisiä, mutta minä en mahdu muiden elämiin... On tuntunut pahalta jäädä ulkopuolelle. Enemmän kuin koskaan olen kuitenkin ollut tyytyväinen siihen, mitä olen itse kulloinkin tehnyt tai ollut tekemättä. Kesääni on tähän mennessä mahtunut mökkipäiviä perheen ja suvun kesken, kaksi Tampereen reissua, monta jätskiä, uimista ja puoliksi luettu kirja. Olen ollut kaverin kanssa syömässä Luvian Laitakarissa ja toisen kanssa Merikarvialla Merry Monkissa. Lenkkeily on jäänyt kuumuuden vuoksi vähiin, enkä ole muistanut kameran olemassaoloa ihan niin usein kuin olisin toivonut, mutta olen osannut elää hetkessä ja tehdä sitä, mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä.

Olen sisäistänyt uudella tavalla, että on turhaa haikailla asioita, joille en voi mitään. Sen sijaan voin mahdollisuuksien mukaan tehdä asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Kaikkea hyvää just sun kesään <3

2 kommenttia :

 1. Tää kesä on kyl ollut ainutlaatuinen!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sullakin on ollut hyvä kesä!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }