Sivut

23.7.2014

AURINKOISIA PÄIVIÄ MERELLÄ

Nyt ollaan oltu pitkästä aikaa meidän toisella mökillä merellä. Takana on jälleen monta ihanaa, aurinkoista lomapäivää. Oon uinu ja saunonu loputtomiin, ihaillu auringonlaskuja, valokuvannu, rentoutunu ja nähny aavan meren ulapan. Ollaan veneilty ja syöty kaikkee herkkua. Ollaan nautittu lämmöstä ja ladattu akkuja. Voispa tää kesä vaan jatkuu ikuisesti!Voisin istuu veneessä varmaan tuntikausia vaan tuijotellen noita maisemia. Veneily on kuulunu mun kesään aina, mutta se on saanu suuremman roolin sen myötä ku isä osti ihan oman veneen ja ollaan voitu lähtee vähän pidemmillekin retkille veneellä. Suunniteltiin tässä jo et voitais joku viikonloppu mennä eväsretkelle yhelle saarelle, mitä ollaan tässä kateltu useampaan kertaan sillä silmällä. Tuolla merellä ku näkee ton äärettömän ulapan tuntee itsensä kyllä niin pieneksi... Ja täytyy myöntää et vaikka en yleensä mitään veneen uppoamista pelkää niin vähän tuli levoton olo ku isä on sillein "täs kohtaa on muuten 10m vettä".


Kuten nää seuraavat kuvat todistaa, tuolla meidän mökillä on iltasin auringon laskiessa ihan uskomattoman kaunista. Taivas värjäytyy millon minkäkin väriseks, meri on peilityyni ja saa todistaa sitä hetkee kun se viiminen auringonsäde saa veden hohtamaan kultasena. Tuotakin vois kyllä katsella vaikka koko yön!


Nyt tuli kyllä taas melkonen maratoonipostaus ainaki kuvien puolesta :"D mutta on kai se silleen et parempi liikaa ku liian vähän... Mulla ois taas kyllä vaikka mitä postattavaa mutta ku ollaan aina vaa pari päivää kotona nii tulee ikävästi pitkiäki taukoja. Mutta eipähän tuu ainakaan istuttua liikaa koneella!

Toivotaan että nää ihanat ilmat jatkuu! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }