Sivut

15.7.2014

MÖKKEILYÄ FEAT. IDASaunomista, uimista ja lämmintä vettä. Herkuttelua tangon soidessa taustalla. Aliasta ja "parhaita" selityksiä. Demin megamokia. Teltassa nukkumista ja nauramista keskellä yötä. Kysymyksiä, vastauksia ja pimeitä faktoja. Soutelua ja hiekkalinnan rakentamista. Valokuvausta jonka seurauksena kamerasta löytyy suunnilleen tsiljoona epäonnistunutta mutta yllättävän paljon onnistuneitakin kuvia. Hyvää fiilistä, se tunne et elää hetkessä.
Oltiin tultu perheen kanssa jo torstaina mökille ja perjantai-iltana käytiin sitte hakemassa Ida. Nukuttiin teltassa mikä oli oikeastaan ihan hyvä ottaen huomioon et sisällä mökissä oli melkein 30 astetta lämmintä... Vesi oli koko ajan yli 20 asteista ja uitiinkin ihan kiitettävän paljon! Saatiin myös joku jännä lapsenmielisyyspuuska ja päädyttiin rakentamaan hiekkalinnaa :DAika kulu ihan hirmu nopeesti mikä on kai melko yleistä sillon ku tapahtuu jotain kivaa. Ennen ku huomaskaan oli jo sunnuntai ja lähettiin veneellä kohti Pomarkkua. Matkan varrella ehti tulla jopa vähän kylmä mutta mantereelle ku päästiin ei ollu kyllä viileestä tietoakaan vaan siellä odotti paahtava helle! Idaa tultiin hakee Pomarkusta ja me käytiin siellä moikkaamassa mummua ja pappaa. Palattiin sitte vielä sunnuntai-illaks mökille ja maanantaina iltapäivällä tultiin taas takasin kotiin.


Onnistuin vielä maanantaina ennen ku lähettiin kotiin kuvaamaan ekan kerran elämässäni vesipisaroita. Innostuin sitten siinä samalla ihan kunnolla ja juoksin siellä metsässä kuvaamassa sateen jälkeistä luontoa. Saattaa siis olla että lähipäivinä tänne ilmestyy niitakin kuvia. Inspistä riittää taas kerran jopa liikaa ja luonnokset-kansio täyttyy täyttymistään... Eipä ole ainakaan sitä ongelmaa ettei keksisi kirjoitettavaa!

Viettäkää kiva viikko! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }