Sivut

27.7.2014

ENSKERISSÄ

Nyt ollaan taas mökiltä kotiuduttu vähäksi aikaa ja on muutama postaus luvassa... Oltiin siis perjantaina veneilemässä ja käytiin Enskerissä. Merellä kävi sellanen ihana pieni tuulenvire mutta maissa ja tolla saarella oli ihan tukahduttavan kuuma. Varjossakin oli varmaan jotain 30 astetta lämmintä. Meillä oli vähän eväitäkin mukana mut tuolla saarella oli tosiaan niin kuuma et päädytiin sit syömään eväät vesillä.

Saari oli ihan uskomattoman kaunis. Ihan ku joku helmi keskellä merta. Eihän siellä nyt mitään kovin ihmeellistä loppujen lopuks ollu, mutta jotenki sininen meri, kivikkoiset rannat ja männyt sekä hiekka ja kauniit kukat loi henkeesalpaavan yhdistelmän.

Tiiättekö muuten sen tunteen ku käskee jotain perheenjäsentä ottamaan kuvia ja sit se on kahden kuvan jälkeen silleen "riittääks jo?" Mulla kävi tuolla saarella oikeastaan just niin ja mietinkin kuinka luksusta ois jos joku oikeesti haluis ottaa niitä kuvia, vaikka ihan pyytämättäkin... No täytyy olla tyytyväinen tähän vähäänkin ;)

Mitäs tykkäsitte kuvista? : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }