Sivut

9.7.2014

MÖKILLÄ

Aurinko ja lämpimät ilmat palas meidän iloks taas. Päivät mökillä kulu rennoissa merkeissä lukiessa, valokuvatessa ja serkkujen lasten kaa leikkiessä. Vesi oli lämmintä ja uitiin siskon kaa ihan urakalla. Kävin myös melomassa toista kertaa elämässäni ja oli ihan huippukivaa. (käsissä muuten tuntu seuraavana aamuna!!!) Kun käytiin parina päivänä veneilemässä, sain vähän rusketustaki nii en oo enää ihan kalkkilaivan kapteeni... Veneestä tuli kateltua myös tätä järvee vähän eri silmällä ku yleensä ja tajusin miten kaunista tääl oikeastaan on! Lyhyesti ja ytimekkäästi: en oo pitkään aikaan ollu näin onnellinen.Kuten tästäki postauksesta ehkä huomaa, oon tosiaan kuvaillu vähän kaikkea ja paljon. Valokuvausinto on päässy roihahtamaan ihan kunnolla liekkeihin, eikä se tästä kovin helpolla sammu enää. Siinä puuhassa on kyllä jotain ihmeellisen koukuttavaa... Tuolla mökillä on vielä niin hyviä kuvauspaikkojakin!
Kun oltiin lähössä eilen pariks päiväks kotiin, mietin et oisin ihan hyvin viihtyny vielä sielläkin. Mä oikeesti tykkään olla mökillä eikä mulla oo mitään isompaa halua kotiin/kaupunkiin. Ja sit oon miettiny sitä et ku jotkut ei voi sietää mökkeilyä ja niiden mielestä se on tylsää ja kaikkea, niin mikä siitä sit tekee tylsää? Mä ainakin yleensä just keksin kaikkee ku ollaan sellasessa paikassa mis ei oo nettii, kavereita yms. Ja loppujen lopuks mökillä voi tehä aika paljonki kaikkea jos vaan on vähän mielikuvitusta.

Onnittelut jos jaksoit lukee loppuun asti! Nyt on tulossa (jälleen) vähän postaustaukoa sillä lähdetään jo huomenna uudelleen mökille. Tällä kertaa on kuitenki sellasta kivaa luvassa et Ida tulee meidän mukaan :) Huippuhauska viikonloppu siis varmasti tulossa! Ajastin tonne kuitenkin yhden postauksen eli ei tää blogi ihan kokonaan oo hiljentymässä...

Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille! : Jenny

2 kommenttia :

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }