Sivut

1.7.2014

SUOSMEREN TEILLÄ JA PELLOILLA

Noniin, heinäkuu on tämän tytön osalta aloitettu erittäin onnistuneesti. Tänään oli huippukiva päivä kun lähdettiin Idan kanssa pyörä/eväsretkelle! Matkaa tuli yhteensä noin 16 km, Idalla vielä jonkin verran enemmän. Pyöräiltiin Suosmeren koululle, jossa syötiin eväitä ja kuvailtiin lähistöllä olevalla pellolla. Niin ja ettei nyt vaan unohdu, niin tuo on meidän isän vanha koulu ;)
  Ilma oli just sopiva pyöräilyyn eli ei tullut liian kuuma mutta ei ollut kylmäkään. Tosin taivaalla ajelehtineet tummat pilvet vähän epäilytti ja mietittiin pariin otteeseen saadaankohan vettä niskaamme. Sateelta siis loppujen lopuksi kuitenkin vältyttiin :) (onneksi!!!)Päivään sisältyi paljon naurua, vanhojen juttujen muistelua, kuvailua ja maisemien ihastelua. Harmiteltiin vähäsen ettei meillä ollu jotain tyylikkäämpiä vaatteita, sillä ympäristö ois ollu niin täydellinen! Ehkä palataan tuonne Suosmeren pelloille vielä joku päivä tänä kesänä ja toteutetaan meidän visio...
  Päivä oli joka tapauksessa juuri sellainen kunnon kesälomapäivä; ystävän ja hyvän ruuan seurassa vietetty ja vieläpä ihanien maisemien keskellä. Tuo on kyllä mun lempipaikkoja sekä kesäisin että talvisin! Ja mikä parasta, tuolla ei oo melkein ikinä muita ihmisiä. Saa siis tehdä mitä nyt ikinä tekeekin täysin omassa rauhassa. Tai olla just jonkun kaverin kanssa ilman mitään häiriötä.


Hyvää illanjatkoa muruset! : Jenny

2 kommenttia :

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }