Sivut

8.2.2015

KUULUMISIA

Mooi! Tässä viime päivien aikana on ehtinyt tapahtua taas kaikenlaista, joten nyt on luvassa kuulumisia oikein pidemmän kaavan mukaan. Tiistaina kävin tekemässä tän koeviikon viimeisen kokeen eli toisin sanoen äikän mielipidekirjoituksen ja musta se onnistu aika hyvin! Muutenkin tästä koeviikosta jäi tosi hyvä fiilis ja kerrankin tuntu siltä et ehti valmistautua kaikkiin kokeisiin riittävästi. Tiistaina sain vihdoin myös mun wanhojen hameen kavennettuna takaisin ja vitsit olin helpottunut kun se pysy päällä ja tuntu kaiken lisäks vieläpä mukavalta. Lisäks päivään mahtu vielä koekampaus.
  Keskiviikkona oli uuden jakson eka päivä ja tuttuun tapaan se tarkoitti melkosia ryntäyksiä tiettyihin luokkiin, koska kaikkihan tunnetusti haluaa hyvän paikan... :D Tää jakso tulee jälleen olemaan melko rankka, mutta yritän lohduttautua sillä et tää jakso on myös viimeinen tällänen rankka putki koko loppulukioaikana (hieno sana btw). Mulla oli pitkän päivän päätteeks vielä ajotunti, mikä ei kyllä ollut maailman parhain idea... Suoraan sanottuna se tunti vaan meni pieleen. Ei, en törmänny mihinkään eikä päässy mitään isompaa katastrofia tapahtumaan, mutta kaikessa oli jotain pikku ongelmaa kuitenkin eikä oikeen säännöt muistunu mieleen yms.

 
Perjantaina mulla oli kielipäivä. Enkkuu, ruotsia ja saksaa eikä niiden lisäks mitään muuta, koska viimeisenä oleva maantiedon tunti peruttiin yllättäen. Ei siinä mitään, mutta mulla ois ollu ajo tietysti viimeisen tunnin jälkeen. Onneks kuitenkin tajusin käydä kysymässä pääsisinkö ajamaan jo aikasemmin, koska loppujen lopuks yhden myöhästymisen takia pääsin jo kahdelta tunnille (alkuperänen aika oli siis kolmelta). Koulun jälkeen kävin kotona vaan vähän syömässä ja sitten lähdin Jennalle. Jenna on siis mun yläasteaikasia kavereita ja meillä on ollu pitkään sellanen vaihe ettei olla oltu kauheesti tekemisissä. Nyt lähiaikoina ollaan kuitenkin menty aina välillä samalla bussilla kouluun tai kotiin ja ollaan taas juteltu enemmän. Se on kyllä jännää miten toisten kaa synkkaa vaikkei oltais nähty pitkiin aikoihin. Enkä nyt tarkota pelkästään meitä kahta vaan ihan yleisestikin.

Hyvää sunnuntai-illan jatkoa ja hyvää alkavaa viikkoo kaikille! Niin ja muistakaahan pitää mulle peukkuja wanhoihin jos en ehdi enää päivitellä ennen sitä! : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }