Sivut

17.4.2015

THE LIEBSTER AWARD

Moikka pitkästä aikaa! Nyt ois vuorossa blogeissa viime aikoina pyörinyt The liebster award-haaste, jonka tarkoituksena on siis tuoda lisää näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogeille. Mut haastoi mukaan One step closer - blogin Jenna ja olin tosi innoissani, koska Jenna oli keksinyt niin mielenkiintoisia kysymyksiä. Vähän liian usein kun törmää niihin lempiruoka, lempiväri  tms. kysymyksiin. Ei sillä että niissäkään mitään vikaa ois, mutta on aina kiva huomata että joku on oikeasti panostanut ja keksinyt vähän erilaisia kysymyksiä. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta itse haasteeseen, luulen että musta paljastuu muutamia ehkä vähän yllättäviäkin faktoja... :)

Mistä unelmoit tällä hetkellä?

Noin viikon pituisesta lomasta, jonka aikana ei oikeasti tarvitsisi tehdä _mitään_. Tämä sen takia, että mulla on ollut pari viime viikkoa niin hektisiä ettei mitään rajaa. Tuntuu vaan, että kokoajan saa olla juoksemassa pää kolmantena jalkana jonnekin ja tekemässä jotain koulutehtäviä. Nyt viikonloppunakin ois tehtäviä äikän aineistoesseestä sanakokeisiin lukuun ja matikan läksyihin (+ muutama muu kiva pikku tehtävä) että se siitä rentoutumisesta...

Mikä on mottosi/elämänohjeesi?

Vielä pari vuotta sitten en ois osannu vastata tähän, mutta nyt on montakin vaihtoehtoa mielessä. Yks tärkeimmistä on mun mielestä kuitenkin Carpe diem eli elä hetkessä. Vaikkakin sen noudattaminen on todella vaikeaa aina silloin tällöin.

Mikä on lempivaatteesi juuri nyt ?

Ehdottomasti tää paita! ♡ Ostohetkellä mua epäilytti hirveesti toi väri ja mietin sopiiko se mulle ollenkaan. Loppujen lopuksi paita lähti kuitenkin mukaan ja joka käyttökerran jälkeen tykkään tästä enemmän. Merkkikin on hauskasti mun nimi eli Jenny!! :D


Kuvaile luonnettasi neljällä sanalla?

Pitkäjänteinen, periksiantamaton, luotettava ja pohdiskeleva.

Mitä pelkäät?

Sitä, että mun läheisille tapahtuis jotain kauheeta. Tietyllä tapaa pelkään myös sellasta että joku mun harvoista läheisistä ystävistä laittais yhtäkkiä välit poikki. Ei sillä ettenkö mä pärjäis yksinkin, mutta ne ystävät on vaan niin älyttömän tärkeitä. Mutta haluun vielä korostaa etten mä nyt joka päivä mieti mitään välien poikki menemistä, tää on vaan sellanen mikä tulee joskus huonona päivänä mieleen, johtuen ehkä siitä että mulle todella on käynyt noin (vaikka tälleen jälkikäteen ajateltuna ne ihmiset ei kyllä ollut mitään hyviä ystäviä).


Lempiherkkusi?

Irtokarkit! (sydänsilmäemoji)

Mikä eläin olisit ja miksi?

Olisin delfiini, koska oon pienestä pitäen tykännyt niistä ja ne on tosi älykkäitä ja kauniita eläimiä.

Suosikkibiisisi tällä hetkellä?

Vaikea päättää, mutta sanotaan nyt että Haloo Helsingin Kiitos ei ole kirosana. Tärkeä biisi, tärkeä aihe, hienot sanat ja soinu päässä tälläkin viikolla monta kertaa.

Laita yksi kuva, johon liittyy jokin muisto ja kerro, miksi juuri se kuva?

Mulla ois ollu vaikka mitä ihania kuvia, mutta päädyin lopulta tähän. Mutta siis alla oleva kuvahan on wanhojen päivältä. Wanhat oli tosiaan huippu kokemus ja päivä oli ihana eli uskon todellakin että wanhat on yks niistä jutuista, joita muistellaan vielä mummonakin :")


Jos saisit matkustaa ajassa, matkustaisitko menneisyyteen vai tulevaisuuteen?

Matkustaisin ehdottomasti menneisyyteen. Mua on aina kiinnostanut millaista oli "ennen vanhaan" ja oon siinäkin mielessä vähän vanhanaikainen etten tykkää yleensä yhtään jos jotain perinteitä aletaan uudistaa tms. Voin myöntää ihan avoimesti että näin punaista esimerkiks silloin kun kuulin siitä ettei kaunokirjotusta enää opetettais koulussa.

Missä asiassa haluaisit kehittyä?

Pianonsoitossa, valokuvauksessa, kirjoittamisessa... näitä on paljon!

MUN KYSYMYKSET HAASTETUILLE

1. Kuvaile itseäsi kymmenellä sanalla.
2. Jos asuisit jossakin muualla kuin Suomessa, missä asuisit ja miksi?
3. Lapsuuden haave(ammatti)?
4. Miten ja miksi aloitit bloggaamisen?
5. Mitä odotat kesältä 2015?
6. Paheesi?
7. Maailman ihanin tuoksu?
8. Laita kuva, jossa olet mielestäsi kaunis.
9. Kerro kolme asiaa, joista olit iloinen tänään.
10. Paras rentoutumiskeino kiireen keskellä?
11. Mitä uutta haluaisit kokeilla/oppia?


Sitten vielä ne haastettavat... Eli haaste lähtee...

Kahvikuppi kädessä-blogin Petralle
Petra Janican Petralle
Sofia Laurentin Sofialle
La Ruleta de la Fortunan Juulille
ELSANNELI-blogin Elsalle
ANNIEVELIINA-blogin Annille
paperilennokeita-blogin Helenalle
Pieniä Suuria Seikkailuja-blogin Karoliinalle
Auroora Aamuruskon Aurooralle
heiniheinin Heinille
By Maria-blogin Marialle


PS. Kuten moni on varmaan huomannut, mun postaustahti on hiipunut varmaan puoleen siitä mitä se on ollut parhaimmillaan. Se ei missään nimessä tarkota sitä, etteikö mua kiinnostais tai että oisin lopettamassa. Päinvastoin. Mulla on aivan älyttömästi ideoita tänne, haluaisin muokkailla tätä ulkoasua (joka on ei tällä hetkellä tosiaankaan miellytä mua) yms. mutta en yksinkertaisesti ehdi. En ala nyt sen tarkemmin selittelemään, mutta tällä hetkellä on vaan niin paljon muuta ja nimenomaan pakollista tehtävää. En aio kuitenkaan ottaa tästä mitään ylimääräistä stressiä, sillä haluun edelleen pitää tän kivana paikkana jonne ei väkisin tulla vääntämään tekstiä. Toivottavasti ymmärrätte :) : Jenny

6 kommenttia :

 1. Kiitos Jenny haasteesta! :) vastaan sun kysymyksiin, mutta en enää haasta ketään kun oon tehnyt tämän jo muutaman kerran aiemmin :) ja tsemppiä hommien kanssa, blogista ei todellakaan kannata ottaa stressiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä!! :) tehtävälista onki jo pienentyny varmaan puolella eli vähän alkaa jo helpottaa... Ootan innolla sun vastauksia ;) Ja oot kyllä tossa ihan oikeessa että blogi täytyy pitää kivana paikkana, jos siitä stressaa liikaa niin katoo into koko hommaan!

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! :) Toi sun paita on aivan ihanan värinen ja sopii sulle ihan loistavasti, nappiostos! Ja tosi kaunis wanhakin siellä lumen keskellä värjöttelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain :) Ja kiitoksia kehuista, tällasia kommentteja on aina ihana saada <3

   Poista
 3. Kiitos paljon haasteesta, innolla jo odotan että pääsen vastailemaan noihin kysymyksiin! :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itselles kun otit haasteen vastaan! <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }